poze yoga pastel retreat 29 31 iulie 2016 la munte
poze yoga pastel retreat 29 31 iulie 2016 la munte poze yoga pastel retreat 29 31 iulie 2016 la munte poze yoga pastel retreat 29 31 iulie 2016 la munte

Yoga Pastel retreat 29- 31 iulie 2016 la munte

Brasov , Teliu. Vineri 29 Iulie 2016 14:00 - Duminică 31 Iulie 2016
Jud. Brasov, Comuna Vama Buzaului, Sat Dalghiu

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 6/9

Yoga retreat & Personal development

Pentru ca wendul care tocmai s-a incheiat a fost o experienta minunata, as dori sa ti-o ofer si tie!

Despre ce e vorba?

In wendul 29- 31 iulie te provoc sa ma urmezi intr-un loc diferit. Ascuns in inima muntilor, departe de clasica pensiune cu turisti grabiti si zgomotosi.

Te voi duce la o pensiune ca un tablou impresionist: delicata, rafinata, condusa de gazde pline de iubire, generroase si darnice. Locul se numeste Vama Buzaului, este in Judetul Brasov, iar casa unde te invit este Pastel Chalet.

Ce am facut acolo in wendul 22-24 iulie?

Ne-am intalnit la ora 17 si am mers in drumetie la Cascada Urlatoarele. Ne-am setat intentia pentru tot wendul, langa cascada. Am meditat. Am practicat Hatha yoga adaptata la nevoile noastre. Dupa orele de calatorie, Hatha yoga blanda, sa trezim articulatiile si sa activam energia. Urmata de cina si meditatia Trataka la foc de tabara.

Dimineata am reluat practica yoga cu o sesiune mai dinamica, Vinyasa flow, la cererea participantilor. Micul dejun delicios, divresificat si cu de toate ne-a asteptat intre 9, 30 si 10, 30. Ne-am pregatit apoi de drumetie. Unii au urmat practica tacerii- mouna, altii s-au bucurat de aceste momente sa socializeze, sa daruiasca, sa lege prietenii. :) Am coborat apoi pentru picnic, care a fost un mic festin campenesc, urmat de siesta. Dupa amiaza fiecare si-a organizat timpul dupa dorinta, iar seara ne-am intalnit la umbra brazilor si in murmurul paralui pentru 1h 30 de Restorative Yoga, introducere in practica emotiilor, mudre, Pranayama si alte Kryia- tehnici de purificare. Cina, urmata de o seara lunga de imparatasire si bucurie ca suntem impreuna.
Duminica: Hatha Yoga. In program este prevazuta o drumetie la stana, de unde putem achizitiona produse direct de la sursa.

Contractul meu este:
- sa te relaxezi intr-u loc special, ca un colt de rai;
- sa practici 4 sesiuni diferite de yoga- adaptam nivelul la nevoile si dorintele grupului;
- o sesiune de Art terapie;
- terapia de grup, pe care o facem toti pentru...toti, in toate cele 3 zile cat suntem impreuna, cu toate activitatile de dezvoltare personala. Tu decizi daca le vei urma. Eu o voi face cu cei care vin la ora fixata in program.

Cine mi-a soptit la ureche ce si cum sa facem?

- cele doua scoli de yoga din india, Mysore si Rishikesh. Sunt instructor international certificat in India cu 500 de ore de formare;
- Cursul de formare ca Art terapeut si Consilier de dezvoltare personala;
- tot ce am invatat in anii de lucrul cu omul: 36 de ani, din psihologie si dezvoltare persoanala, consiliere si mentoring;
- si, cel mai important, Scoala vietii! Am 55 de ani si am trecut prin evenimente din care am invatat ceva. Vreau sa-ti daruiesc si tie cele invatate, sa te bucuri de ele!

Yoga mi-a vindecat viata Ti-o poate vindeca si tie!

Ia decizia sa te ocupi de tine. rezerva-ti o camera si...vino!

Costuri: rezervare camera 220 ron avans platiti direct la pensiune, restul de 230 cand ajungem.

Contact:
https://www.facebook.com/DoraDinuTeacher/
minodora@rocketmail.com

Sa ne intalnim cu bine! Te iubesc si abia astept sa te strang in brate! ♥

Mai multe detalii: http://doradinu.com

Pret bilet: 450 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1073

Eveniment postat de organizator

dora dinu

Adaugat in urma cu 2820 zile, 25 Iul. 2016

Adaugat de DoraDinu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

  • Ai ceva de zis?

    .