poze cobzality live la festivalul de film victoria

Cobzality – LIVE la Festivalul de Film Victoria

Brasov , victoria. Vineri 23 August 2013 23:45
Scena Stadion (Victoria)

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Festivalul de Film Victoria va aduce cele mai bune concerte LIVE!

Trupa bucureşteană Cobzality se va asigura ca a doua seară a primei ediţii a Festivalului de Film Victoria să fie una cu o atmosferă pe gustul exploratorilor urbani din oraşul Victoria! Robert, Florin, Sebastian, Victor, Cristian şi Bianca te vor combina vineri, 23 august 2013, cu folclorul românesc autentic, pe Scena Stadion, începând cu ora 00:00.

Trupa Cobzality s-a lansat pe 1 decembrie 2012, odată cu videoclipul "Paparudă ruda" şi de atunci încearcă să aducă în atenţia tuturor o bucată din sufletul şi spiritul românesc, după cum şi declară unul dintre semnatarii proiectului: „Ca să ştii încotro te îndrepţi, trebuie să afli de unde vii. România nu înseamnă doar azi. Prea prinşi să trăim în actualitate, uităm cine suntem, uităm lucruri valoroase, ne contrazicem personalitatea şi ne infirmăm identitatea.”.

Puteţi afla mai multe detalii despre trupă urmărindu-le pagina de Facebook.

http://www.youtube.com/watch?v=MkfE3ceEsX4

*În perioada 22 – 25 august, orașul Victoria se transformă în „Combinat montan pentru exploratorii urbani”: 4 zile, peste 40 de filme, workshop-uri cu profesioniști din cinematografie, întâlniri cu artiști pe val - actori, regizori, cântăreți - și concerte underground cu DJ în vogă. Vă invităm să urmăriţi cele mai noi ştiri despre festival pe pagina de Facebook sau pe www.victoriafilmfestival.ro.

Mai multe detalii: http://www.victoriafilmfestival.ro/

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3906 zile, 13 Aug. 2013

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

  • Ai ceva de zis?

    .