poze 4 9 iulie bucure ti de la novice la ini at o saptamana p
poze 4 9 iulie bucure ti de la novice la ini at o saptamana p poze 4 9 iulie bucure ti de la novice la ini at o saptamana p poze 4 9 iulie bucure ti de la novice la ini at o saptamana p

4 – 9 iulie, București – 'De la novice la Inițat' – o săptămână p

Bucuresti , Bucuresti. Luni 4 Iulie 2022 18:00 - Sâmbătă 9 Iulie 2022
Zona Piata Romana

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 5/25

4 – 9 iulie, București – 'De la novice la Inițat' – o săptămână plină de cursuri, terapii și inițiere în tradiția Regelui Solomon

4 – 9 iulie, București – 'De la novice la Inițat' – o săptămână plină de cursuri, terapii și inițiere în tradiția Regelui Solomon – o săptămână 'completă', care te duce de la 'novice' la 'Inițiat' și îți dă un set redutabil de instrumente puternice, practice și eficiente de terapie și evoluție! Acesta este un eveniment internațional, extra-ordinar.

Lecția oamenilor în viața pe pământ este să coboare informația din plan Spiritual și să o aplice, să manifeste în plan fizic, în realitatea de zi cu zi. Învață și experimentează folosirea energiei înalte și rafinate din Astral în planul fizic al manifestării și abundenței în săptămâna de evenimente ale Modern Mystery School – în tradiția Regelui Solomon – cursuri, terapii și inițiere – o cale deosebită, extrem de eficientă și verificată în timp spre creștere personală, de accesare a fluxului Universal și de înțelegere și experimentare a conexiunii cu Energia Divină, cu cea a Umanității și cu Energia de Manifestare a Mamei Pământ – aplicate practic în cotidian. Înainte de inițiere sunt programate terapii și cursuri – 'Introducere în lumea Geometriilor Sacre', primele 4 module de Geometrie Sacră, 2 module de Astral Travel și altele. Inițierea, terapiile și o parte din cursuri vor fi efectuate de Shani Lehrer – inițiat, vindecător, ghid și profesor MMS. O altă parte din cursuri vor fi susținute de Paul Gabor – Iliescu, inițiat, terapeut și profesor în tradiția Regelui Solomon. Alte terapii și procedurile 'Life Activation' vor fi susținute de inițiați ai Modern Mystery School.

Majoritatea oamenilor se tot întreabă care este relația dintre Spiritualitate și lumea fizică, cotidiană. Ei bine, cunoașterea și practica din tradiția Regelui Solomon a Modern Mystery School fac exact aceasta: aduc energia înaltă din Astral în planul fizic al manifestării.
În săptămâna 4 – 9 iulie 2022 are loc la București o serie deosebită de evenimente, rară prin natura și profunzimea evenimentelor, prin practicalitatea cunoașterii spirituale și aplicare acesteia în lumea și viața de zi cu zi. Echipa de terapeuți și profesori este excepțională, și include pe Shani Lehrer, experimentată ca și terapeut, ghid și profesor în tradiția Regelui Solomon, Roxana-Ioana Gabor-Iliescu terapeut emoțional, inițiat, vindecător, creatoare a metodei 'Pasul în Adevăr' și Paul Gabor-Iliescu, inițiat, terapeut și profesor MMS și fondator al 'ROnaștere'.

Terapii energetice și emoționale vor fi efectuate zilnic, cursuri în fiecare seară iar la weekend, Inițierea.

În cele două zile legate de Inițiere se predau foarte multe elemente de cunoaștere inițiatică și se încheie cu o inițiere în sensul școlilor spirituale. O lucrare amplă energetic, cu deblocări, curățări, echilibrări și activări. Puterea lăuntrică și energia proprie vor fi de 10 ori mai mari după inițiere. Cursul se adresează oamenilor - bărbați și femei - care au decis că viața trăită cu ochii închiși, pe pilot automat, nu mai este o opțiune pentru ei și au trebuință de unelte concrete pentru a-și modela viața după înțelegerea și simțirea de acum.

Geometria sacră este o serie minunată de învățături și instrumente prezente mereu – în timp și spațiu.
Geometria sacră este limbajul Universului și modelul Divin prin care se manifestă elementele constitutive ale creației. În tradiția Școlii Misterelor, lucrând cu aceste simboluri, deblocați accesul la stări de conștiință sporită și conștientizare spirituală extinsă. Unelte puternice pentru protecția și activarea spațiilor vor fi predate la modulele 1 și 2 ale Geometriei Sacre, inclusiv folosirea rețelelor de cristale (în modulul 2).

Astral Travel – primul modul și cel de Advanced Astral Travel – este o tehnică de culegere de informații din Astral pentru manifestarea și folosirea lor, în flux Divin, în plan fizic, în cotidian.

Poți simți energia acestor cursuri din interviul Roxanei-Ioana Gabor – Iliescu cu 'executivul' de la Modern Mystery School, Dave Lanyon: https://youtu.be/lT1Ab1V5sxo
Aceasta este chemarea pentru tine de a integra toată această cunoaștere, acum disponibilă ție, ba chiar mai mult – aici, în România, la București. Minuni se petrec în această energie!


Evenimentele săptămânii sunt programate astfel:
4 iulie, luni
18.00 - 19:30, Introducere în lumea Geometriilor Sacre – Shani Lehrer; lb. engleză, cu traducere (opțional) | https://fb.me/e/2rSUNoXdh

5 iulie, marți
10.00 - 14.00, Sacred Geometry 4 – Shani Lehrer; lb. engleză, cu traducere (opțional) | https://fb.me/e/1xbfId7jc
17.00 - 20.00, Geometrie Sacră 1 – Paul Gabor - Iliescu; lb. română | https://fb.me/e/1s8NK2lzm
21.00 – 21.45, Shani Lehrer - emisiune TV live la Canal 33 - cu Roxana – Ioana Gabor - Iliescu; lb. engleză, cu traducere | Canal 33 - YouTube

6 iulie, miercuri
10.00 - 16.00, Geometrie Sacră 2 – Shani Lehrer; lb. engleză, cu traducere (opțional) | https://fb.me/e/3Cyli4tkd
17.00 - 20.00, Astral Travel 1 – Călătorii Astrale 1 – Paul Gabor - Iliescu; lb. română | https://fb.me/e/2p5vc4yLr

7 iulie, joi
10.00 - 16.00, Sacred Geometry 3 – Shani Lehrer, SG3; lb. engleză, cu traducere (opțional) | https://fb.me/e/7oxWBnXP3
16.00 - 20:00, Advanced Astral Travel – Shani Lehrer; lb. engleză, cu traducere (opțional) | https://fb.me/e/56gMtgu0U

8 - 9 iulie, vineri și sâmbătă
10.00 - 18.00, Empower Thyself, Inițiere în tradiția Regelui Solomon a Modern Mystery School; lb. engleză, cu traducere (opțional) | https://fb.me/e/5eS4cCtYS

9 iulie, sâmbătă
19:00 - 21:00, 7 Școli ale Misterelor – Paul Gabor - Iliescu; lb. română | https://fb.me/e/2Pekb5YAq

Despre Shani Lehrer, inițiat Modern Mystery School, practician Călătoria / The Journey, terapeut, ghid și profesor în tradiția Regelui Solomon veți găsi mai multe aici:
Shani Lehrer | LinkedIn; Shani Lehrer | Facebook


Formal, organizatori sunt Asociația 'Călătoria Spre Tine' și MAI Vision PR și programele MAI Academy și ROnaștere.
Datele noastre de contact sunt:
Roxana – Ioana Gabor – Iliescu: +4.0722-449991; Roxana GABOR-ILIESCU | LinkedIn; Roxana Ioana MAI | Facebook
Paul Gabor – Iliescu: +4.0730-188898; Paul GABOR-ILIESCU | LinkedIn; Paul Gabor-Iliescu | Facebook
Laura Duduc: +4.0736-364212; Laura Duduc | LinkedIn; Laura Mera | Facebook
eMail: calatoria@calatoriaspretine.ro
FB: @calatoriaspretine
Web: www.maivisionpr.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 318

Eveniment postat de organizator

paul gabor iliescu

Adaugat in urma cu 217 zile, 01 Iul. 2022

Adaugat de paulgaborro

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 42

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
atelier de mar i oare quilling la sediu

ATELIER DE MĂRȚIȘOARE QUILLING – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 3 Februarie 2023
atelier de mar i oare din fetru la sediu

ATELIER DE MĂRȚIȘOARE DIN FETRU – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 10 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .