poze arhetipuri in cuplu

Arhetipuri in cuplu

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 10 Decembrie 2016 10:00 - Duminică 11 Decembrie 2016
Centrul Yantra, Str. Cuza Voda nr. 132, bl. 1, sc. 2, et. 2, interfon 25, Metrou Tineretului

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/20

Va invitam la doua zile speciale de dezvoltare prin descoperirea arhetipurilor in cuplu. Atelierul se adreseaza femeilor, barbatilor, cuplurilor de toate varstele. Te invitam sa explorezi aspectele profunde ale feminitatii si masculinitatii si sa intri in contact cu energia arhetipala transformatoare.

Pentru a ne adapta mai bine la rolurile sociale si situatiile in care ne aflam, te invitam sa explorezi aspectele profunde ale feminitatii si masculinitatii si sa intri in contact cu energia arhetipala transformatoare. Viata noastra actuala ar fi mult mai implinita daca am cunoaste tipurile de energii primordiale care se exprima prin noi si daca am sti cum sa lucram cu ele.

Inconstientul nostru este impregnat de esenta arhetipurilor si in multe situatii de viata le manifestam trasaturile fara ca macar sa ne dam seama.

Ceea ce ne propunem prin actualul workshop este sa iti oferim o oglinda in care sa le poti vedea, astfel incat sa poti lucra cu ele in mod constient.
Intr-un spatiu al conexiunii profunde si hranitoare ce se formeaza intr-o comunitate feminina, vei afla raspunsul la intrebari ca acestea:

Cum sunt eu?
Ce este arhetipul? Cum ma influenteaza?
Ce „zei“ se exprima prin comportamentul si atitudinile mele?
Care ar fi partenerul ideal pentru mine?
Care sunt rolurile sociale in care ma regasesc?
Ce aspecte pot intari pentru succesul relatiilor mele personale si profesionale?

******************************************************************
Participand la acest workshop vei putea sa:

1. Te pozitionezi natural in relatiile sociale si intime
2. Gasesti inspiratie in modele puternice
3. Onorezi functia arhetipului de baza si afli ce mai ai de facut ca sa dobandesti echilibrul in manifestarea fiintei tale
4. Integrezi aspectele tale de umbra
5. Afli mitul tau personal si iti rescrii povestea de viata
6. Optimizezi si imbogatesti imaginea de sine
7. Te adaptezi mai eficient la rolul si contextul in care te afli.

******************************************************************
Workshop-ul se bazeaza pe modelele arhetipale descoperite de catre Antonia Wolf - discipola si partenera de studiu a lui C. G. Jung - si aprofundate de Jane Shinoda Bolen, psihiatra si analista jungiana celebra.

In cadrul atelierului vom folosi tehnici proiective si creative, lucrul cu simbolurile, imaginatie ghidata, tehnici de relaxare si art terapie. In urma orelor petrecute impreuna vei ramane cu diversele creatii ale sufletului si mainilor tale.

Vei trai o experienta transformatoare si vindecatoare.
Workshop-ul continua cu un program de avansare pe calea catre Sine.

„Privilegiul unei vieti este sa devii cine esti cu adevarat.“ – C. G. Jung.

******************************************************************
Unde?
Centrul Yantra, Str. Cuza Voda nr. 132, bl. 1, sc. 2, et. 2, interfon 25, Metrou Tineretului

Cat?
350 lei pretul cursului - 8 ore/zi, 16 ore in total, cu o pauza de masa.
280 lei - reducere pentru inscriere pana pe 30.11 impreuna cu o prietena sau cu partenerul.
250 lei fiecare daca sunteti 3 persoane.

*********************************************************************
(!) Trei locuri sunt pe bază de donație - dai atât cât poți și simți - pentru cei care doresc să participe și nu au resursele necesare în acest moment. Adică, dacă doar lipsa banilor stă între tine și acest workshop, completează formularul și spune-mi că ai nevoie de bursă. Aceste trei locuri se vor da pe principiul "primul venit, primul servit¨.

*******************************************************************

Inscrieri la: info@yantra.ro, 07711.454.88
Sau folosind formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDJqeOuNVlb0e_IXTsr2vT69ui8G5SgqKwPr1eCn3RSbLNwA/viewform

******************************************************************
Facilitatoare si calauza:

Cristina Eremia - identity & career coach, trainer
"Mi-am inceput parcursul de dezvoltare personala acum 15 ani, in cadrul workshop-urilor experientiale de la Facultatea de Psihologie, iar de 11 ani activez in domeniul resurselor umane si dezvoltarii organizationale. Am parcurs formari in Gestalt si NLP Coaching, apoi in Art terapie. Practic coaching individual si de echipa din 2008 si iubesc unicitatea fiecarei fiinte, lucru care ma motiveaza atunci cand imi insotesc clientii in parcursul lor de dezvoltare si formare ca oameni si profesionisti. Imi manifest feminitatea in mod creativ, inclusiv prin pictura, mandale, obiecte hand-made si ‘portrete ale sufletului’. Sustin descoperirea si valorizarea talentelor clientilor mei, ii insotesc pe calea catre centru fiintei si identitatii lor. "

******************************************************************
Testimoniale:

"La workshop-ul de arhetipuri am avut ocazia sa ma descopar si sa ma inteleg. Sa realizez ca anumite sentimente de vinovatie acumulate in timp sunt acolo dintr-un motiv. Am inteles si de ce s-au produs anumite blocaje si, totodata, am primit informatii despre instrumente care pot elibera acele blocaje si ma ajuta sa manifest feminitatea in toata complexitatea ei. A fost un seminar fascinant, plin de informatie, energie pozitiva, emotii si conectare, care a deschis o poarta anterior inchisa."
Raluca Manaila - PR Manager Ogilvy Public Relations Worldwide

"Participarea la atelierele de arhetipuri mi-a deschis noi ferestre catre mine si catre modul in care privesc si inteleg lumea din jur. Am aflat lucruri concrete despre doua concepte abstracte si prin urmare neimportante pana atunci pentru mine: arhetipuri si umbre. Daca nu esti constient de arhetipuri, este ca si cum ar trebui sa conduci 24h/24 o echipa formata din mai multe persoane, fiecare foarte bine pregatita in domeniul sau dar, pentru ca nu exista o minte foarte constienta care sa le dea directia, fiecare face ce ii trece prin cap. Rezultatul? De cele mai multe ori, haos, stres, esecuri si intamplator succes. Daca, insa, iti cunosti bine "echipa de arhetipuri" si stii ce vrei, esti managerul fericit al propriei persoane."
Daniela Tudor, PR Consultant

"Am asteptat cu nerabdare si cu o oarecare teama workshopul pentru ca nu aveam nici cea mai mica idee ce urma sa se intample, oricat am citit despre el. Daca am avut oarecare asteptari, ele au fost cu mult depasite. A fost o experienta cu adevarat transformatoare, completa si foarte complexa.
Am ramas cu multe idei si sentimente in urma workshopului, dar o sa mentionez doua dintre ele: descoperirile si informatiile foarte pretioase pe care le-am primit si atmosfera prietenoasa, aproape intima a unui loc in care ne-am dezvaluit cu autenticitate, incredere si sinceritate.
Recomand cu drag si convingere workshopul tuturor. E o experienta diferita de oricare alta si simpla deschidere in fata ei poate aduce daruri negandite. La sfarsitul workshopului am avut sentimentul ca am intalnit persoane foarte diferite, pe care poate inca nu le cunosc, dar care imi sunt surori. Si asta e un sentiment pe care nu l-am mai cunoscut pana acum."
Ioana Malancu – Entrepreneur

"Nu am simtit niciodata (atat in mine, cat si intr-un grup), o energie mai prezenta si mai hranitoare, ca in acest workshop.
Dupa ce s-a terminat, ma simt radioasa, bucuroasa, cumva implinita. Si stiu ca in mine se afla de fapt resurse energetice pe care nu le credeam acolo, dar cu aceasta ocazie le-am descoperit si stiu ca pot apela la ele atunci cand voi avea nevoie de ele in dezvoltarea mea.
Recomanda workshop-ul pentru atmosfera si conexiunea cu celelalte femei participante; pentru intrebarile, revelatiile (momentele de luciditate, iluminare) care se nasc in tine la intalnirea cu arhetipurile."
Raluca Sadula

" Am plecat cu experienta stimei de sine, a propriei valori, a impacarii cu ceva ce fusese lasat in umbra. Sunt constienta ca am de luptat cu multe prejudecati, unele chiar ale mele. Simteam o energie fantastica. Aveam toate motivele sa fiu obosita de la nesomn de mai multe zile. Cu toate acestea, simteam ca radiez, de fapt Hetaira din mine era happy. I se redase stralucirea pe care o merita. Nu e nimic rau sa fii astfel! Sotul mi-a spus ca straluceam in momentul in care am intrat pe usa. Bucuria de a te simti bine cu tine insati si satisfactia ca esti valorizata."
Delia Herman – Visual Artist

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/616131525245447/

Pret bilet: 350 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1144

Eveniment postat de organizator

centrul yantra

Adaugat in urma cu 2679 zile, 27 Nov. 2016

Adaugat de yantra

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .