poze atelier misiunea personala i starea de bine

Atelier Misiunea Personală și Starea de Bine

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 13 Octombrie 2015 19:00
Serendipity Tea, Str. Dumbrava Roșie nr. 12 (intrarea pe alee)

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 6/12

Atelier Interactiv de Stare de Bine

“Undeva în inima fiecărui om se află ascunse un impuls, o dorință și o ambiție de a face ceva bun și memorabil.” - Grenville Kleiser

Creația mentală precede creația fizică – gândurile sunt energie creatoare. Cei care și-au descoperit misiunea personală văd clar rezultatul pe care și-l doresc în orice aspect al vieții, înainte de a acționa. Când avem claritate, starea de bine este prezentă, indicându-ne fără greșeală că suntem pe drumul potrivit pentru noi.

Marți, 13 octombrie te invit între orele 19.00 și 22.00 la un nou atelier din seria Atelierele Stării de Bine - Misiunea personală și Starea de Bine.

Din cauza locurilor limitate la 12, participarea la atelier se face exclusiv pe bază de rezervare. Rezervă-ți locul acum, prin completarea formularului din sectiunea Evenimente de pe www.alinaroman.ro

La Atelierul Misiunea Personală și Starea de Bine răspundem împreună la întrebările potrivite pentru a ne descoperi sau clarifica misiunea noastră personală, dacă ne-am descoperit-o deja.

Poate că sunt întrebări pe care nu ni le-am pus niciodată, dar ale căror răspunsuri ne pot ajuta să descoperim ce ne dorim cu adevărat, ce este cu adevărat important pentru noi, ce contribuții dorim să aducem în viața celor de lângă noi și cum sunt toate acestea legate de starea noastră de bine. Împreună găsim acele răspunsuri care ne ajută să ne recăpătăm starea noastră naturală de bine.

Moderatorul este Alina Roman, trainer certificat Seneca College of Applied Arts and Technology – Canada, trainer certificat FranklinCovey Institute – Statele Unite, formator certificat Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, practician Reiki și Thetahealing. Alina are o experiență de 16 ani în crearea şi animarea programelor de training destinate adulților. Detalii despre Alina găsești pe www.alinaroman.ro.

Investiția pentru un atelier: 50 lei. Această investiţie acoperă participarea ta la exerciţiile atelierului și o multitudine de resurse în format electronic, disponibile pe grupul de Facebook Creează-ți Starea de Bine. Poți opta și pentru un abonament de participare la minim patru ateliere, pentru ca investiția ta să fie doar 30 lei pentru fiecare atelier.

Din cauza locurilor limitate la 12, participarea la atelier se face exclusiv pe bază de rezervare. Rezervă-ți locul acum, prin completarea formularului de la sectiunea Evenimente de pe www.alinaroman.ro

Mai multe detalii: http://www.alinaroman.ro

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 623

Eveniment postat de organizator

alina roman

Adaugat in urma cu 3117 zile, 07 Oct. 2015

Adaugat de Alina_R

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .