poze curs consilier echilibru hormonal feminin
poze curs consilier echilibru hormonal feminin poze curs consilier echilibru hormonal feminin

Curs Consilier echilibru hormonal feminin

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 9 Iunie 2017 10:00 - Duminică 11 Iunie 2017
Bucuresti

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Esti pragatita sa implinesti o misiune pentru a ajuta femeile sa isi re-echilibreze problemele legate de Hormoni, Ciclicitate, Fertilitate, Somn, Sexualitate si Vitalitate in mod natural – in timp ce castigi un venit substantial pentru munca ta pasionala?

Simti ca doresti sa ajuti femeile sa isi imbunatateasca viata?
Vrei sa oferi o oaza de speranta si sanatate femeilor din jurul tau si nu numai?
Simti sa vrei sa schimbi in BINE aceasta lume in care traim ?
Empatizezi cu nevoia oamenilor de a trai o viata mai buna, mai fericita si mai sanatoasa?
Daca e asa, inseamna ca ACEST CURS ESTE PENTRU TINE!

Cursul Consilier Echilibru Hormonal LIFE-BALANCE este un program de formare de 30 de zile (cu o parte teoretica de 3 zile) in cadrul caruia vei invata cum sa folosesti protocoalele LIFE-BALANCE pentru tine, pentru familia, prietenele si cunostintele tale, dar si pentru clientii tai, pentru a vindeca dezechilibrele hormonale care determina femeile sa ajunga obosite, grase, deprimate, infertile, avand probleme ginecologice majore, sau lipsa de vitalitate si libidou redus.

De ce este nevoie, in special in ziua de astazi, de consilieri de Echilibru Hormonal?

Traim intr-o lume plina de lucruri sintetice „de unica folosinta” si intens accelerata, motiv pentru care oamenii din ziua de azi se confrunta cu o epidemie de dezechilibre hormonale. Se lupta cu instabilitate emotionala, probleme de concentrare, insomnii, confuzie mentala, greutate in exces sau fertilitate tot mai scazuta si tumori de toate felurile.

La femei, cele mai critice situatii sunt dereglarile menstruale, fibroamele uterine, endometrioza, histerectomiile, iar la copii: pubertatea precoce, oboseala, problemele de concentrare, problemele de greutate corporala. Nici barbatii nu scapa de efectele dezechilibrelor hormonale: probleme cardiovasculare, de prostata, probleme de erectile, ginecomastie, fertilitate din ce in ce mai scazuta.

Insa, pentru toate aceste probleme responsabilul este, de fapt, propriul nostru stilul de viata „modern”! Si anume:

* perturbatorii endocrini – substante ce se gasesc in majoritatea produselor de larg consum (de la apa, alimente, cosmetice, detergenti pana la haine, mobila si materiale de constructie din casele in care traim)
* stresul (ceea ce consuma si epuizeaza glandele si cei mai importanti hormoni ai nostri)
* lipsa de nutrienti in ciuda excesului de consum de alimente (deficienta de minerale si micronutrienti fara care vitaminele si enzimele necesare nu functioneaza si nu sustin sistemul hormonal)

Astfel, Cursul de Consilier de Echilibru Hormonal Life-balance a luat astfel nastere din dorinta de a le oferi oamenilor o vindecare naturala si fara efecte secundare problemelor mentionate, la baza carora se ascunde un dezechilibru hormonal.

Viitorul Consilier de Echilibru Hormonal life-balance, pe langa terapia standard (hormoni naturali, nutraceutice, plante recomandate in functie de nevoie), va putea ajuta oamenii sa-si indrepte stilul de viata in asa fel incat sa mentina rezultatele si sa previna alte complicatii/probleme de sanatate in timp.

Dezechilibrele hormonale fiind prezente la 8/9 femei din 10, acest curs va sustine si va completa munca terapeutica, indiferent de profilul tau.

Dupa curs vei face parte dintr-o echipa de consilieri si vei primi ajutorul necesar pentru a putea sustine consultatii individuale, prelegeri, conferinte – daca doresti sa faci si munca de promovare in ceea ce priveste bazele si principiile unui echilibru hormonal.

Lista dezechilibrelor hormonale feminine cu care va lucra viitorul consilier hormonal, dar si detalii complete despre curs, aici >>> http://life-balance.ro/events/curs-consilier-echilibru-hormonal-2/

Mai multe detalii: http://life-balance.ro/events/curs-consilier-echilibru-hormonal-2/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1083

Eveniment postat de organizator

oana

Adaugat in urma cu 2091 zile, 16 Mai. 2017

Adaugat de MuzicaLive Timisoara

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 247

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .