poze curs introductiv de tarot

Curs introductiv de tarot

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Septembrie 2015 11:00 - Duminică 20 Septembrie 2015

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Descoperim impreuna semnificatia lamelor de tarot

Tarotul este cunoscut lumii ca fiind doar o metodă de divinație. Pe parcursul celor 2 zile de curs, vom descoperi și o altă latură – cea de ghid fidel, care ne oferă sfaturi prețioase în momente dificile ori de nesiguranță. Tarotul nu înseamnă numai consultarea viitorului, ci aruncă priviri către trecut, acolo unde se află sursa chestiunii care ne frământă și ne oferă o imagine clară a momentului prezent, în care putem să schimbăm lucrurile în favoarea noastră.
Formatul acestui curs presupune și participarea celor prezenți, deoarece implicarea este primul pas către învățare în acest domeniu.
Prima zi ( 19 septembrie):
• scurt istoric – când și în ce condiții au apărut primele cărți de tarot
- cum au evoluat până astăzi, menționând inclusiv diverse seturi

• arcanele majore – sunt 22 la număr. Fiecare are o poveste în spate, din care derivă și semnificația sa. Împreună vom învăța cum să descifrăm ceea ce e ascuns în imaginea unei lame de tarot.
După o pauză de masă, vom continua cu arcanele minore.
• arcanele minore – vorbim despre structură și modul în care acestea sunt folosite. Vom aborda numai 2 suite din patru, urmărind o schemă care să ne ajute să le înțelegem semnificațiile.

A doua zi (20 septembrie):
Continuăm să vorbim despre următoarele 2 suite ale arcanelor minore. După o scurtă pauză, vom începe să facem etalări, pentru a vedea practic cum se combină.
Vom afla ce înseamnă o etalare și care sunt reperele pe care este indicat să le urmărim atunci când vrem să creem una care să ne satisfacă întrebarea. Se vor forma perechi și fiecare va avea ocazia să exerseze (în cazul în care cineva refuză să participe, poate doar să privească și să asculte explicațiile).
• Prima etalare va fi una cu 4 cărți, care corespunde unei întrebări clare și exacte, a cărei finalitate ar fi vizibilă în maxim o lună (ex. Voi lua examenul auto?)
• A doua etalare va fi una cu 7 cărți, în care vom cerceta sentimentele persoanei iubite.
• A treia etalare va fi explicarea crucii celtice, foarte des utilizată de cei care practică tarotul (este una dintre cele mai cunoscute etalări) pentru că oferă o privire asupra trecutului recent, a viitorului apropiat și a celui mai îndepărtat.
• A patra etalare se va stabili cu cursanții. Se poate creea una sau vom face una deja cunoscută, în funcție de preferințe.

Prețul cursului este de 250 de lei. Sala de curs se află pe strada Academiei Nr. 7(lângă Universitate). Pentru mai multe detalii și înscrieri mă puteți contacta la telefon (0722840984) sau pe mail (ioanaeugeniaispas@gmail.com). Puteti între timp consulta și pagina de facebook (https://www.facebook.com/pages/Ioana-Tarot-si-Astrologie/424168901080905?ref=hl)

Mai multe detalii: https://fascinatiatarotului.wordpress.com/

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1161
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

ioanaispas

Adaugat in urma cu 3138 zile, 26 Aug. 2015

Adaugat de ioanaispas

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .