poze cursuri de teatru si imbunata irea comunicarii pentru copii

Cursuri de teatru şi îmbunătățirea comunicării pentru copii

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 18 Februarie 2017 19:00 - Sâmbătă 18 Februarie 2017
Strada Popa Soare nr. 40, et. 1

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Şcoala de Arte şi Maniere deschide înscrierile la cursurile de teatru şi dezvoltare personală pentru copii şi adolescenți.

Socializarea, exprimarea liberă, fără timiditate, a gândurilor şi dorințelor personale, joaca şi creativitatea sunt lucruri pe care le încurajăm la atelierele de actorie, vorbire în public pentru adolescenți, storytelling sau improvizație. Vei găsi în programul nostru activități relaxante, care stimulează imaginația, dezvoltă vocabularul şi obişnuința de a comunica dezinvolt cu cei din jur.

Atelierele Şcolii de Arte şi Maniere se întâmplă sâmbăta, la sediul din strada Popa Soare, numărul 40, o casă prietenoasă unde copiii au ocazia să cunoască actori şi traineri profesionişti.

Uite care sunt atelierele pe care le plănuim:

Curs de VORBIRE ÎN PUBLIC PENTRU ADOLESCENTI (12-16 ani), cu Iulia Ivanov, din 18 februarie, ora 11.00 – Participanții pot exersa într-un mediu prietenos tehnicile care îi vor ajuta să treacă peste emoțiile resimțite la școală, în fața unor persoane necunoscute sau chiar la examen.

Primii paşi în ACTORIE pentru copii (4-6 ani), cu Smaranda Caragea, din 18 februarie, ora 11.30 – Prin joc și diverse exerciții, cei mici vor pune la lucru imaginația și energia debordantă de care dispun pentru a dobândi putere de concentrare, dezvoltarea limbajului și a capacității de a acționa.

Atelier de STORYTELLING pentru copii (8-12 ani), cu Marcela Andrei, din 18 februarie, ora 15.00 – Copiii învață despre lumea din jur cu ajutorul poveștilor. Acest atelier îi ajută să înțeleagă structura unei poveşti, să analizeze un mesaj anume şi să deprindă obişnuința de a se exprima clar şi coerent.

Atelier de IMPROVIZAȚIE PE TEXT pentru copii (7-12 ani), cu Smaranda Caragea, din 25 martie, ora 11.30 – Descifrarea unui text la prima vedere îi poate stimula pe cei mici să descopere legăturile logice cauză-efect dintre acțiuni, să analizeze o situație, personaje și chiar dimensiunea morală a unor întâmplări.

Chiar dacă are deja diminețile de sâmbăta ocupate, copilul sau adolescentul tău poate experimenta cursurile pe care i le propunem. Scrie-ne pe contact@victoriei.ro şi putem organiza un eveniment sau o serie specială de curs pentru un grup mai mare sau chiar pentru programul Şcoala Altfel.
Şcoala de Arte şi Maniere reprezintă proiectul de cursuri interactive în domenii umaniste pentru copii inițiat de Fundația Calea Victoriei.

Mai multe detalii: http://www.scoaladeartesimaniere.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 424

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 1209 zile, 03 Feb. 2017

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 784

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .