poze masa rotunda teamascunselea

Masa Rotundă #TEAMAscunselea

Bucuresti , Bucuresti. Luni 4 Noiembrie 2019 19:00 - Luni 4 Noiembrie 2019
Cărturești Verona, sala Demisol

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Te invităm la o cană de ceai și o discuție prietenoasă despre povești, prinți, prințese, supereroi, antieroi, stereotipuri și abuzuri emoționale. Despre personaje cu care te-ai identificat sau care te-au marcat pe parcursul vieții. Sau, poate, despre întâmplări pe care vrei să ni le împărtășești. INTRARE LIBERĂ

Masa Rotundă este organizată în cadrul #TEAMAscunselea – un proiect cultural-educațional pe tema abuzului emoțional în rândul tinerilor, derulat de Asociația Culturală Philmys și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Participarea la eveniment este gratuită. Este nevoie doar de înscriere prealabilă printr-un mesaj pe pagina de Facebook a asociației: https://www.facebook.com/philmysproductions

#TEAMAscunselea este un proiect cultural-educațional itinerant ce se adresează în special elevilor de gimnaziu și liceu și care, în perioada septembrie-noiembrie 2019, a adus ateliere de storytelling, dezvoltarea abilităților de comunicare, improvizație cu elemente de teatru forum și expresivitate non-verbală în școli și licee din 7 orașe din România (Giurgiu, Oltenița, Cernavodă, Medgidia, Constanța, Slatina și Slobozia). În plus, atelierele vor fi derulate și în București, în cadrul Clubului Sportiv Școlar Dinamo și al Secției de Neurologie Pediatrică a Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia.

În încheierea proiectului, Asociația Culturală Philmys, în parteneriat cu Asociația Universitur și Asociația Studenților Geografi – ASG organizează în cadrul Facultății de Geografie a Universității din București cinci proiecții de film cu scop educativ pe tema abuzului emoțional.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2989812141243155/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1068

Eveniment postat de organizator

eliza donescu

Adaugat in urma cu 1611 zile, 31 Oct. 2019

Adaugat de Universitur

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .