poze volunteers fest 2014 la bucuresti

Volunteers Fest 2014 la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Luni 24 Martie 2014 - Duminică 6 Aprilie 2014

Categorii: Alte Evenimente , Festivaluri

Volunteers Fest este un proiect sub egida Brigada de Voluntari, desfasurat in perioada 24 martie – 6 aprilie.

Evenimentul isi propune sa stimuleze dezvoltarea pe mai multe segmente a voluntarilor, facilitandu-le accesul gratuit la diverse activitati si, in aceeasi masura, sa promoveze si sa sustina voluntariatul in randul tinerilor.

Pe 22 martie dam startul celei de-a doua editii a Volunteers Fest cu un maraton de filme de animatie. Voluntarii pasionati de cinematografie sunt asteptati sa vizionam impreuna cele mai apreciate filme din cadrul Festivalului International de Film de Animatie Anim`est.

O creativitate aplicata

Space painting si arta circului, reciclare creativa, ateliere de instrumentatie muzicala si dansuri sunt doar cateva dintre workshopurile pregatite in perioada 24 – 28 martie pentru Zilele Creative. Participantii sunt invitati sa-si descopere talentul ascuns sau pur si simplu sa se bucure alaturi de ceilalti voluntari de prezenta unor oameni cu experienta, talentati si incantati sa ofere o mica parte din cunostintele pe care le au in domeniu. Scopul workshopurilor este dezvoltarea creativitatii, precum si descoperirea de noi pasiuni.

Activitatile creative sunt urmate de Zilele Aplicative. In weekendul 29 – 30 martie,voluntarii amatori de aventuri sunt invitati sa-si testeze cultura generala, perspicacitatea si initiativa intr-un Treasure, in Bucuresti. Echipe formate din 3-5 persoane vor avea de indeplinit diverse misiuni cu multe surprize neasteptate.

Educatie sportiva

Zilele Educative, desfasurate in perioada 31 martie – 4 aprilie, sunt dedicate dezvoltarii personale si profesionale, oferindu-le voluntarilor optiunea de a participa la zile tematice, care cuprind domenii precum: Business, Stiinta, Organizare de evenimente sau Psihologie.

Pe 6 aprilie, la final de festival, toti participantii sunt asteptati la ”Petrecerea voluntarilor” in Anton Pub, unde ii asteapta reprize de karaoke si multe alte surprize.

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1034
popadriana

Adaugat in urma cu 3678 zile, 04 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .