poze lansare biomaterial revolu ionar in stomatologie

Lansare biomaterial revoluționar în stomatologie

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 7 Februarie 2014 11:00
Hotel Pullman Bucharest World Trade Center 10, Piața Montreal, București

Categorii: Alte Evenimente , Inaugurari , Conferinte si Seminarii

Augma Biomaterials Ltd lansează în premieră pe piața medicală din România două noi produse revoluționare, Bond Apatite și 3D Bond, ce oferă avantaje calitative și financiare atât pentru pacient cât și pentru medic. Evenimentul beneficiază de prezența Dr Amos Yahav, Președintele Consiliului de Administrație și fondatorul Augma Biomaterials Ltd, și va avea loc vineri 7 februarie, ora 11.00, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center 10, Piața Montreal, București.

Conceput și patentat în laboratoarele Augma Biomaterials Ltd., inovatoarul produs Bond Apatite este un ciment pentru grefare osoasă folosit în procedurile stomatologice de augmentare, care oferă o eficiență crescută și economie de timp. Odată folosit, timpul de recuperare după intervenție este mult mai scurt, Bond Apatite având avantajul de a îmbunătăți consistența și calitatea osului și de a reduce semnificativ riscul de infecție grație proprietăților sale bacteriostatice. Totodată, produsul revoluționar reduce costurile tratamentului și aduce un avantaj competitiv vizibil și imediat în fața altor medici sau clinici concurente datorită proprietăților sale spectaculoase.
Lansarea în premieră în România a celor două produse cu aplicabilitate în domeniul augmentării osoase este urmată de un seminar cu tema ‘’Ciment avansat pentru grefare osoasă pentru proceduri stomatologice de augmentare’’, unde vor fi prezenți unii dintre cei mai recunoscuți doctori și medici chirurgi stomatologi.

În cadrul seminarului vor fi prezentate studii și informații cu privire la domeniul augmentării osoase în general, precum și motivele pentru care biomaterialele inovatoare prezintă cel mai mare interes în domeniu din lume.

Seminarul “Ciment avansat pentru grefare osoasă pentru proceduri stomatologice de augmentare ’’ își propune să prezinte în premieră în România cele două produse revoluționare Bond Apatite și 3D Bond și să aduca la cunoștință medicilor specialiști atât materialele, cât și tehnicile avansate, de ultimă oră, din domeniul augmentării osoase.

Augma Biomaterials Ltd. este o companie israeliană cu tradiție în dezvoltarea biomaterialelor ca substitute osoase și recunoascută internațional pentru inovații în domeniul augmentării în chirurgia oro-maxilo-facială.
http://www.augmabio.com/

Programul seminarului
11:15 lansare produs, demonstratie, interviuri
12:30 Dr. Amos Yahav, D.M.D (seminar I)
Inovația Biomaterialor Augma schimbă regulile în domeniul tratamentelor dentare atât pentru beneficiul pacienților, cât și al medicilor dentiști.
(seminar II – discuții Q&A cu medicii prezenți)
14:00 Prânz

Press contact:
Ioana Lințoiu
+40 722 587 393
ioana.lintoiu@gmail.com
ioana@aipr.ro

Mai multe detalii: http://www.augmabio.com/

Comenteaza pe Facebook
ai pr

Adaugat in urma cu 3706 zile, 04 Feb. 2014

Adaugat de ai.pr.media

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 27

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .