poze junior hub arhipera
poze junior hub arhipera poze junior hub arhipera poze junior hub arhipera

Junior Hub Arhipera

Bucuresti , Bucuresti. Luni 26 Iunie 2017 10:00 - Sâmbătă 8 Iulie 2017
Str. Sagetii, nr.5

Categorii: Alte Evenimente , Jocuri si Concursuri , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/20

SIMA CLASSES&ARHIPERA- Hub creativ Arhipera pentru juniori

Ajuta-ti copilul sa evadeze 3 ore pe zi din inchisoarea Kendama, unde Fidget-spinner il pazeste cu strasnicie, iar xbox, ps4 si retelele de socializare il tin captiv. Ofera-i atelierele de creativitate, unde va putea sa-si descopere personalitatea, inteligenta si capacitatea de a socializa direct cu copii isteti si motivati, indrumati de profesori capabili si nonconformisti!

Acest atelier face parte dintr-o serie care exploreaza notiuni stiintifice si generatoare de creativitate, toate acestea aplicate corpului in miscare. Miscarea este un simt? Cum interactioneaza acesta cu celelalte simturi? Cum poate miscarea activa/declansa alte arii cerebrale?
1. Lectii de Awareness through Movement-® ATM- ale metodei Feldenkrais. Lucram in adancul structurii osoase si musculare in relatie cu gravitatia si antigravitatia. Vom folosi sensibilitatea impreuna cu miscarea, astfel incat vom sesiza posibilitatile prezente si orice schimbare de perceptie/ miscare. Lucram cu inteligenta corpului care vede pe prim plan sistemul nervos si cum el coodoneaza intregul corp.
2. Teme de miscare prin improvizatii si secvente date care vor duce mai departe si imbogati tehnica dansului.
In timpul procesului, plecand de la scheme de actiune, ajungem sa reorganizam tot corpul-minte pentru a atinge resurse inca necunoscute. Odata organizata structura/schelet vom simti libertate, energie si creativitate in iar la nivelul emotional pozitivitate, echilibru.

Trainer:
Valentina De Piante Niculae este cadru didactic al UNATC, doctor în Teatru și Artele Spectacolului, coordonator de proiecte, coregraf, cercetător și performer. Este singurul profesor din tara cu expertiza ATM în Feldenkrais®, metodă de reorganizare a schemelor neuromotrice


Cuvinte cheie: inovare, creativitate, imaginație, oportunități, rețea, evoluție, experiment
Ești elev sau licean? Ești creativ, comunicativ și ai o idee originală pe care vrei să o pui în practică, dar nu ai găsit locul și îndrumarea potrivită? Vino la Hub-ul Creativ Arhipera & Sima Classes din str. Săgeții nr. 5, locul unde ideea ta poate prinde viață!
Aici ai ocazia să îți prezinți ideea și să lucrezi împreună cu tineri talentați și originali ca tine, sub îndrumarea unei echipe de arhitecți pasionați de inovare și experiment. Ei dezvoltă împreună proiectul Arhipera și vor împărtăși din experiența lor ca să poți avea și tu propriul proiect inovativ. Îți cultivi imaginația, creativitatea și spiritul de antreprenor lucând în echipă, experimentând și distrându-te cu noi prieteni! Vei întâlni oportunități prin care te vei face cunoscut celor din jur. Care ar fi cel mai bun mod de a vorbi lumii despre tine dacă nu prin intermediul unei idei care aduce valoare personalității tale și celor din jur?
Ce mai aștepți? Vino cu prietenii să vă alăturați rețelei noastre de juniori creativi! Împreună veți inova și veți petrece timp de calitate!
Se formează grupe de vârstă diferite, 10-14 ani și 15-18 ani, iar îndrumarea este adaptată fiecărei categorii de vârstă. Se acordă certificate de participare, iar absolvenții vor fi invitați să participe la activitățile Hub-ului creativ Arhipera. Este vorba despre o rețea de creativitate ce asigură durabilitatea proiectelor inovative și care, în prezent, numără peste 50 de membri.


Program
Vara începe cu un Workshop organizat de Hub-ul creativ Arhiperapentru juniori!
Durata: 6 zile,3 ore/zi/ 10:00-13:00, perioada 26 iunie-1 iulie; 3-8 iulie; 10-15 iulie17-22 iulie; 24-29 iulie. Taxă participare: 800 lei/ reducere 50% pret bilet sesiune de 6 zile/ 3 ore pe zi este de 400 lei
Îndrumători: lect.dr.arh. Lorin Niculae, drd.arh. Cătălin Caragea, arh. Irina Scobiola

75 de lei sedinta de 3 ore/ abonament pentru 6 zile - 400 de lei.

Contact: office@cursuri-independent.ro
0773.898.154

Mai multe detalii: http://cursuri-independent.ro/

Pret bilet: 400 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3294

Eveniment postat de organizator

cursuri independent

Adaugat in urma cu 2480 zile, 14 Iun. 2017

Adaugat de Simaclasses

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .