poze concert eugen doga si zdob si zdub in parcul titan

Concert Eugen Doga si Zdob si Zdub in Parcul Titan

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 31 August 2014

Categorii: Alte Evenimente , Muzica si Concerte , Festivaluri

Evenimentul, aflat la cea de a II-a editie este organizat de Centrul Cultural Casa Artelor si face parte din cunoscutul si apreciatul program Zilele Multiculturalitatii in sectorul 3.

Editia I a Zilei Limbii Romane din 2013 a inregistrat o audienta de peste 10.000 de spectatori, fiind dedicata operei si personalitatii lui Mihai Eminescu.

“BRINCOVEANU SI CANTEMIR-300 DE ANI”- Expozitia in aer liber de istorie si arta romaneasca dedicata marilor domnitori si in egala masura marilor arhitecti ai spiritului romanesc, va deschide la ora 18,00 evenimentul Ziua Limbii Romane.

Invitatul special al evenimentului vine din Basarabia, in persoana marelui compozitor EUGEN DOGA, creatorul muzicii din filmele “Maria Mirabela”, “Anna Pavlova” “satra”, “ Patul lui Procust”, “ Lautarii” si multe altele care au avut un mare succes in Romania.

De la ora 18,30 publicul din sectorul 3 si nu numai, este invitat la un regal muzical. Concertul extraordinar “MUZICA TINERETII NOASTRE“ prezentat pentru prima data in aer liber, intr-un parc din Capitala, va fi sustinut de maestrul Eugen Doga impreuna cu Orchestra Simfonica Bucuresti, dirijata de Tiberiu Soare si grupul coral Accoustic, dirijat de Daniel Jinga avandu-i ca solisti pe soprana Ana Cebotari si tenorul Andrei Lazar. Piese celebre din marea creatie muzicala semnata de Eugen Doga vor transforma Parcul Titan-Parcul Artelor intr-o uriasa sala de concert, in aer liber.

Iar la ora 20,00 va intra in scena cunoscuta formatie ZDOB si ZDUB din Chisinau, care va sustine, in dulcele nostru grai comun, un concert exploziv, seara incheindu-se cu un foc de artificii.

Intrarea este libera.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1430
popadriana

Adaugat in urma cu 1905 zile, 25 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 17 Nov 2019 - 17 Nov 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
fuckup nights bucharest vol ii

FuckUp Nights Bucharest Vol II

Bucuresti, Bucuresti. 28 Nov 2019 - 28 Nov 2019
  • Ai ceva de zis?

    .