poze concert eugen doga si zdob si zdub in parcul titan

Concert Eugen Doga si Zdob si Zdub in Parcul Titan

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 31 August 2014

Categorii: Alte Evenimente , Muzica si Concerte , Festivaluri

Evenimentul, aflat la cea de a II-a editie este organizat de Centrul Cultural Casa Artelor si face parte din cunoscutul si apreciatul program Zilele Multiculturalitatii in sectorul 3.

Editia I a Zilei Limbii Romane din 2013 a inregistrat o audienta de peste 10.000 de spectatori, fiind dedicata operei si personalitatii lui Mihai Eminescu.

“BRINCOVEANU SI CANTEMIR-300 DE ANI”- Expozitia in aer liber de istorie si arta romaneasca dedicata marilor domnitori si in egala masura marilor arhitecti ai spiritului romanesc, va deschide la ora 18,00 evenimentul Ziua Limbii Romane.

Invitatul special al evenimentului vine din Basarabia, in persoana marelui compozitor EUGEN DOGA, creatorul muzicii din filmele “Maria Mirabela”, “Anna Pavlova” “satra”, “ Patul lui Procust”, “ Lautarii” si multe altele care au avut un mare succes in Romania.

De la ora 18,30 publicul din sectorul 3 si nu numai, este invitat la un regal muzical. Concertul extraordinar “MUZICA TINERETII NOASTRE“ prezentat pentru prima data in aer liber, intr-un parc din Capitala, va fi sustinut de maestrul Eugen Doga impreuna cu Orchestra Simfonica Bucuresti, dirijata de Tiberiu Soare si grupul coral Accoustic, dirijat de Daniel Jinga avandu-i ca solisti pe soprana Ana Cebotari si tenorul Andrei Lazar. Piese celebre din marea creatie muzicala semnata de Eugen Doga vor transforma Parcul Titan-Parcul Artelor intr-o uriasa sala de concert, in aer liber.

Iar la ora 20,00 va intra in scena cunoscuta formatie ZDOB si ZDUB din Chisinau, care va sustine, in dulcele nostru grai comun, un concert exploziv, seara incheindu-se cu un foc de artificii.

Intrarea este libera.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1728
popadriana

Adaugat in urma cu 3525 zile, 25 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .