poze joy la 9 episodul 3 cu junkyard
poze joy la 9 episodul 3 cu junkyard poze joy la 9 episodul 3 cu junkyard poze joy la 9 episodul 3 cu junkyard

JOY LA 9 episodul 3 cu JUNKYARD

Bucuresti , Bucuresti. Joi 1 Aprilie 2010 21:00
www.joyla9.ro

Categorii: Alte Evenimente , Muzica si Concerte

emisiune de divertisment transmisa live online

Joi 1 aprilie revenim cu JOY LA 9, seriosi, in direct pe displayul computerului vostru. La ora 21:00 vrem sa dati un click hotarat pe www.joyla9.ro unde gasca de prieteni deja cunoscuta, in frunte cu cei doi Sensori – Paul si Sasha, dar si Ramona, vor mai “chinui” pe cineva intr-un LIVE JAMMING transmis din Kult Studio. Invitatul episodului cu numarul 3 este Junkyard (fost membru Suie Paparude).

Junkyard, pe numele sau adevarat Cezar Stanciulescu, este bucurestean si absolvent al Facultatii de Drept. In 2003 a intrat in trupa Suie Paparude. Sase ani mai tarziu, a parasit trupa, pentru a se concentra pe cariera solo. Astfel ca si-a lansat albumul de debut, numit Arpegaut.

Stim ca ati foarte seriosi macar in intentia de a ne urmari primele doua episoade din JOY LA 9, dar, in cazul in care intentia nu s-a concretizat, puteti vedea ce-ati ratat pe www.joyla9.ro. Episodul cu numarul 2 i-a avut invitati pe Mara si pe Alex (Mandinga).
“Jammimg-ul este o experienta foarte interesanta, e ca si cum ai face soundsurfing, iar cu Sensor ai face bine sa te astepti la valuri mari :) Sa improvizezi print-un canal de comunicare atat de vast, incat sa te poti conecta cu oricine alege sa o faca, este o senzatie uluitoare, extrem de provocatoare, dar si o mare responsabilitate pentru ceea ce transmiti. Multumesc, Joy, mi-ai facut o mare bucurie!” ne-a marturisit Mara dupa emisiune.

--------------------------------------------------

JOY LA 9 este prima emisiune de divertisment produsa de catre StreamON TV si poate fi urmarita in fiecare zi de joi incepand cu ora 21:00 pe http://www.joyla9.ro. Acest nou proiect vine ca o provocare pentru artistii vocali sau instrumentisti din zone muzicale diferite, mergand de la pop la jazz, care isi vor dezlantui talentul si creativitatea intr-o sesiune de LIVE jamming cu trupa Sensor (Paul - clape si sintetizatoare, Sasha – clarinet, percutie si DJing ). Actul artistic se va naste spontan, fara nimic predefinit, fara partituri sau repetitii. JOY LA 9 este o emisiune interactiva, de acest aspect fiind responsabila prezentatoarea emisiunii, Ramona Naca. Ea interactioneaza LIVE cu spectatorii pe chat chiar in timpul emisiunii, iar la sfarsitul acesteia adreseaza protagonistilor intrebari din partea publicului.

Trupa Sensor – www.sensor.ro - a implinit de curand 11 ani de existenta. In show-urile lor au imbinat muzica, teatrul, pantomima si dansul, au prezentat abordari originale ale unor stiluri muzicale cum ar fi : drum and bass, hip-hop, jazz, funk sau latino si au impins limitele exprimarii artistice – de la folosirea propriului corp ca instrument muzical pana la instrumente clasice, voce, butoaie, sintetizatoare, si pick-up-uri. Sensor au publicat pana acum 4 albume si au castigat cateva premii importante.

StreamON TV - www.streamon.ro - este prima televiziune cu adevarat online din Romania. Este o platforma interactiva de transmisiuni video LIVE, oferind publicului sau adevaratul gust si emotia LIVE a evenimentelor si emisiunilor transmise. StreamON se bazeaza pe calitate si convenienta, oferind utilizatorilor sai flexibilitate si accesibilitate completa, asa cum ar trebui sa fie, de fapt, televiziunea in ziua de azi.


WEB:
www.joyla9.ro
www.streamon.ro
Join our Facebook Page: http://www.facebook.com/JOYLA9
Follow us on Twitter: http://twitter.com/joyla9

Mai multe detalii: http://www.joyla9.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 732

Eveniment postat de organizator

streamon

Adaugat in urma cu 5137 zile, 31 Mar. 2010

Adaugat de StreamON

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .