poze celebrity extravaganza revelion 2016

Celebrity Extravaganza - Revelion 2016

Bucuresti , Bucuresti. Joi 31 Decembrie 2015 20:00
Stra Tuzla nr 50

Categorii: Alte Evenimente , Petreceri , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 250/300

Celebrity Extravaganza – cel mai sofisticat Revelion 2016! Ofera-ti o noapte de neuitat la trecerea dintre ani la cel mai sofisticat Revelion 2016! Celebrity Extravaganza inseamna rafinament si eticheta, decor de gala, eleganta si excentricitate, meniu de 5 stele pregatit de Chef Mircea Filip, exuberanta si sofisticare si un program artistic de exceptie.

Straluceste pe covorul rosu la Celebrity Extravaganza!

Ofera-ti o noapte de neuitat la trecerea dintre ani la cel mai sofisticat Revelion 2016!
Celebrity Extravaganza inseamna rafinament si eticheta, decor de gala, eleganta si excentricitate, meniu de 5 stele pregatit de Chef Mircea Filip, exuberanta si sofisticare si un program artistic de exceptie.
Straluceste pe covorul rosu in blitul fotografilor si distreaza-te la trecerea dintre ani in mijlocul high life-ului bucurestean pentru o noapte memorabila la petrecerea exclusivista de Revelion 2016 organizata de Ballrooms by Bamboo - Celebrity Extravaganza!

Delia, Connect-R, Antonio Fabrizi, Diana Matei si Taraful Cleante sunt doar cateva dintre surprizele artistice pregatite de Ballrooms by Bamboo pentru Revelionul 2016 - Celebrity Extravaganza! In plus va mai asteapta un DJ, momente speciale de coregrafie cu balerinele Bamboo Girls, iar intreaga noapte elegantul salon Chandelier va rasuna de muzica 100% live sustinuta de un Band de renume!

Asa cum si-a obisnuit publicul, Delia va aduce pe scena Celebrity Extravaganza un show original si spectaculos, iar Connect-R promite sa incinga atmosfera cu hiturile care l-au consacrat. Antonio Fabrizi va impresiona, cum a facut la Vocea Romaniei, prin sensibilitatea interpretarii, in timp ce Diana Matei si Taraful Cleante vor da o definitie a stilului romanesc autentic printr-un recital de exceptie. Un show rafinat si pasional va fi pus in scena de balerinele Bamboo Girls conduse de binecunoscutul coregraf Teodor Radulescu.

O noapte in care luxul si rafinamentul sunt eticheta beneficiaza de un meniu la fel de sofisticat. Preparatele culinare atent pregatite de Chef Mircea Filip sunt impartite cu grija si pasiune intr-un aperitiv, un fel pe baza de peste, felul principal si desert. Mai mult, Chef-ul Ballrooms by Bamboo a pregatit mici delicii culinare si pentru o primire de 5 stele pe covorul rosu.

Codul vestimentar Black Tie, pretios si sobru deopotriva si folosit la gale, evenimente oficiale ori din sfera artelor sau a culturii, impune o atentie aparte la detalii si reguli stricte. Acest cod vestimentar presupune purtarea rochiilor de seara in cazul femeilor si a smokingului la barbati.
Dar la Celebrity Extravaganza aveti voie sa ‘trisati’ putin, asa cum o fac starurile de peste ocean la ceremoniile de decernari de premii, aducand un plus de personalitate si stralucire clasicului Black Tie.
Grabeste-te si benefiaza de o reducere de 10% din tariful de 750 ron/persoana pana pe 21.11.2016!
Rezervari la : 0724322189 sau office@ballroomsbybamboo.ro

Mai multe detalii: http://www.ballroomsbybamboo.ro/nye-2016/

Pret bilet: 750 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2232

Eveniment postat de organizator

ai pr

Adaugat in urma cu 3075 zile, 18 Nov. 2015

Adaugat de ai.pr.media

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 27

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .