poze initieri si invataturi direct de la dalai lama tibet 1 15 oct s

Initieri si invataturi direct de la Dalai Lama, Tibet, 1-15 oct s

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 1 Octombrie 2014 - Miercuri 15 Octombrie 2014
Tibetan Government in Exile, McLeod Ganj, Dharamshala, India

Categorii: Alte Evenimente , Sport si Excursii , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 30/30

Invataturi si Initieri cu Dalai Lama, Tibet - Dharamshala Stagiul de Invataturi si Initieri are ca scop intalnirea cu Dalai Lama si participarea la sesiunile de Invataturi, Initieri si meditatiile oferite de dansul in aceasta perioada. Pe langa Invataturile si Initierile cu Dalai Lama, vom avea intalniri, invataturi si initieri cu mari maestri tibetani precum Karmapa, Komtrul Rinpoche si alti Lama tibetani.

Invataturi si Initieri cu Dalai Lama, Tibet - Dharamshala
Stagiul de Invataturi si Initieri are ca scop intalnirea cu Dalai Lama si participarea la sesiunile de Invataturi, Initieri si meditatiile oferite de dansul in aceasta perioada. Pe langa Invataturile si Initierile cu Dalai Lama, vom avea intalniri, invataturi si initieri cu mari maestri tibetani precum Karmapa, Komtrul Rinpoche si alti Lama tibetani.
In aceast stagiu, vom medita in manastiri tibetane si vom participa la slujbele si ritualurile tibetane.
In cadrul programului avem organizate si consultatii medicale si astrologice in Institutul astro-medical Men Tsee Khang, Institut renumit pentru rezultatele deosebite obtinute in tratarea pacientilor din intreaga lume. Toate tratamentele din Institut se fac numai cu plante, 100% naturale.
Pretul stagiului este de 1600 euro si include biletele de avion internationale, cazarea, taxele, viza, transportul local, initierile, cursurile. Transportul local este asigurat cu jeepuri Toyota, modele noi, cu aer conditionat. Optional, exista si posibilitatea zborului Delhi - Dharamshala sau Delhi -Amritsar ( Templul de Aur ) si retur. Aceste variante le vom discuta la intalnirea de cunoastere.
Sunt 2 stagii diferite, primul intre 1 - 15 oct 2014 si al doilea intre 3 - 17 nov 2014.
Inscrierile se vor incheia in functie de cat de repede se ocupa locurile. La inscriere se achita un avans de 800 euro la agentia de turism First Class International - Bucuresti. Va rog sa specificati pentru care stagiu de Invataturi si Initieri optati. Pe 30 august vom avea intalnirea de cunoastere si discutii. Tot atunci se semneaza si contractele si facturile. Locatia va fi anuntata ulterior.
Programul stagiului de Invataturi si Initieri este urmatorul :
Ziua 1 ( 1 oct 2014 ) sau ( 3 nov 2014 ): plecare din aeroportul Otopeni.
Ziua 2: Drumul spre Dharamshala - destinatia cea mai apropiata de Tibet, aflata pe teritoriul Indiei, unde este locuinta Sanctitatii-Sale Dalai Lama.
De asemenea, aici este si conducerea politica si spirituala a tibetanilor buddhisti. Odata cu ocuparea chineza a Tibetului in 1959, orasul a primit o "invazie" de refugiati tibetani. Astazi, Dharamshala este o destinatie populara nu doar pentru indieni ci si pentru turistii straini si, in particular, pentru toti cei care cauta salvarea spirituala.
Ziua 3: Relaxare, timp liber in Dharamshala si plimbare la Cascada Baghsu si la Manastirea Zilkon. Cascada este in Baghsu, la 2 kilometri de McLeodganj, in spatele templului Bhagsunag. In timpul musonului, caderea de apa a acestei cascade poate ajunge pana la 10 metri.
Ziua 4: Intalnire privata cu Karmapa – al doilea om ca importanta in religia tibetana, dupa Dalai Lama.
Karmapa Lama, liderul spiritual al ordinului Kagyu din budismul tibetan, este Marele Lama Tibetan, recunoscut ca reincarnarea descendentilor sai atat de catre Dalai Lama cat si de Guvernul Chinez (de la ocuparea Tibetului de catre Republica Chineza).
Karmapa Lama ar putea fi succesorul neoficial al lui Dalai Lama, care acum se afla la o varsta inaintata, insa, din cauza faptului ca el este liderul unui ordin diferit in budismul tibetan (Dalai Lama fiind un calugar Gelugpa), Karmapa nu-i poate mosteni titlul. Un lider reincarnat, care i-ar putea ocupa pozitia, se va naste abia dupa moartea lui Dalai Lama.
Vizita la Institutul Norbulingka
Institutul Norbulingka are ca scop pastrarea culturii si a valorilor tibetane intacte si vii, desfasurand cursuri si training-uri si ocupandu-se de educatie si de obtinerea locurilor de munca pentru tibetani; sustine protectia mediului inconjurator in care familiile si comunitatile tibetane pot prospera, de asemenea incearca sa creeze o punte internationala a valorilor tibetane pentru ca acestea sa-si poata lasa amprenta in arta si literatura universala!
Ziua 5: Vizita si meditatii la Manastirea Tashi Jong – drumul pana la Manastire il vom parcurge cu jeepurile (aproximativ 2 ore).
Ziua 6: Vizita in locuri sacre tibetane - manastirea oracolui lui Dalai Lama si Institutul tibetan astro-medical Men Tsee Chang.
Zilele 7 - 8 - 9 -10: P articipare la Invataturile si Initierile lui Dalai Lama, la slujbele si ritualurile religioase din Templul principal Namgyal.
Dalai Lama este cel mai inalt grad spiritual in Tibet. Budistii din Tibet considera ca Dalai Lama este una din multiplele reincarnari ale lui Avalokitesvara. Prezentul Dalai Lama, al XIV-lea, este Tenzin Gyatso. El este privit cu mare respect de intreaga lume, dar este contestat de autoritatile chineze. In anul 1989, Dalai Lama a obţinut premiul Nobel pentru pace.
Ziua 10 - in continuare: Vizita, meditatii si Tara puja (slujba speciala pentru grupul nostru - slujba pentru purificare karmica) in manastirea Tse Chok Ling.
Ziua 11 : Invataturi, meditatii si discutii despre practici ale caii spirituale in centrele de meditatie Vipassana si FPMT (Centrul de meditatie Lama Yeshe).mplul Namgyal, puja in manastirea Nygmapa Zilkon.
Ziua 12 - Zi libera, shopping si relaxare. Cei interesati de drumetii pot urca pe varful unui versant ( apro 3200 m ), de unde se vede toata splendoarea muntilor Himalaya (drum de cateva ore).
Ziua 13: Plecare spre Amritsar ( Golden Temple ) - unul dintre cele mai spectaculoase temple din India, Templul de Aur. Multe persoane au considerat Templul de aur mai interesant decat Taj-Mahalul. Vom participa la slujba de templu si relaxare in hotelul cu piscina la ultimul etaj:). Meritam dupa atatea Invataturi si initieri :)
Ziua 14: Plecare spre New Delhi - vizita si meditatie la Templul Lotus

Templul este un renumit lacas de cult in Delhi, cunoscut sub denumirea populara de Templul Lotus, datorita formei sale asemanatoare unei flori de lotus, fiind un principal punct de atractie in Delhi. Constructia a fost finalizata in 1986 si serveste drept "Templu al Mamei" in "subcontinentul" Indian, atragand peste 50 milioane de vizitatori, ceea ce a facut din acest obiectiv unul dintre cele mai vizitate din lume. Monumentul a castigat numeroase premii pentru arhitectura si a fost prezentat in sute de articole.
Seara, relaxare la Moll, inainte de decolare.
Ziua 15: Plecare spre casa - dimineata devreme.
Optional se poate vizita si templul Taj Mahal.

Detaliile le vom discuta la intalnirea de cunoastere.
Pentru inscrieri si detalii suplimentare ne puteti contacta
Pentru o buna organizare va rog sa faceti rezervarea din timp.
pe email
anidaroti@yahoo.com sau telefonic
0727760960 Ani Daroti

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/723967567650753/

Pret bilet: 7200 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3746
ani daroti

Adaugat in urma cu 3532 zile, 13 Aug. 2014

Adaugat de anidaroti

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Bucuresti
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 12 Apr 2024 - 14 Apr 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .