poze gala sportului electronic 2014 la bucuresti

Gala Sportului Electronic 2014 la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Martie 2014 12:00

Categorii: Alte Evenimente , Sport si Excursii , Festivaluri

Gala Sportului Electronic ca avea loc in Corpul B al Universitatii Hyperion din capitala

Gala Sportului Electronic ii aduce fata in față pe gamerii pasionați de „League of Legends”, jocul care a stârnit interesul a milioane de adolescenți și tineri din întrega lume. Totodată, participanții au posibilitatea întâlnirii directe cu reprezentanții unor nume sonore din lumea IT-ului și a game design-ului, personalități care le vor facilita accesul la cele mai noi produse și aplicații IT, în vederea realizării și implementării propriilor proiecte, în domeniul automaticii și informaticii. Universitatea Hyperion pune la dispoziție calculatoare pentru toți jucătorii. Meciurile de joc sunt 3×3.Evenimentul își propune, prin dimensiunile sale recreativ-educative, să stimuleze creativitatea și spiritul de competiție al studenților pasionați de jocurile electronice.

„League of Legends”, jocul ales pentru această a II-a ediție, este unul de tip MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), care dezvoltă imaginația, concentrarea, intuiția, capacitatea de orientare, de coordonare, de elaborare a strategiilor, curajul și hotărârea, toate în condiții de stres simulat.

În momentul de față, „League of Legends” este cel mai jucat MOBA din toată lumea, datorită dinamicității și varietății de eroi, abilități și strategii elaborate de jucători, pentru fiecare erou în parte. Jucatorii sunt supuși permanent unor noi provocări date de echipa adversă, datorită combinațiilor și strategiilor diferite în fiecare echipă și situațiilor de disperare în timpul unei ambuscade.

Dacă intri în categoria gamerilor pasionați de jocuri în echipă PvP (player vs. player) în care experiența trăită în joc este una noua de fiecare dată, „League of Legends” este un joc care o să te țină lipit de scaun și plin de suspans, pentru o lungă perioadă de timp.

În această competiție se vor confrunta 8 echipe, fiecare echipă având 3 jucători. Se pot înscrie studenți și masteranzi din toate universitățile, trimițând un e-mail la adresa bpuh@hyperion.ro, până pe 10 martie 2014. Taxa de participare este de 10 lei pentru toți cei interesați și se va achita în ziua concursului.

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3692 zile, 18 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .