poze cityhunt calea victoriei ed 7 traseu cultural
poze cityhunt calea victoriei ed 7 traseu cultural poze cityhunt calea victoriei ed 7 traseu cultural poze cityhunt calea victoriei ed 7 traseu cultural

CityHunt Calea Victoriei ed. 7 - Traseu Cultural

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 14 Aprilie 2018 12:30 - Sâmbătă 14 Aprilie 2018
Parcul Piața Romană

Categorii: Alte Evenimente , Sport si Excursii , Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 10/35

Conceptul CityHunt reprezintă o aventură în oraș cu multă adrenalină și voie bună. Este o competiție de tip treasure hunt ce își propune să ofere o nouă modalitate de a cunoaște Bucureștiul și o opțiune distractivă de a petrece timpul liber. Participanții sunt provocați să găsească locații din oraș pe baza unor indicii foto și, în același timp, să găsească rezolvarea unor provocări inedite, dar menite să dezvolte spiritul de echipă, toate într-un mod distractiv.

Traseul Calea Victoriei oferă un tip nou de experiență sub forma unei vânători de comori din perspectivă culturală. Traseul surprinde diferite elemente culturale din peisajul urban bucureștean prin care să vă aducem în atenție clădiri, monumente, statui sau locuri cu importanță istorică și socială, care și-au pus amprenta în dezvoltarea Bucureștiului pe care îl știm astăzi.

Zona de desfășurare a acestui nou traseu este reprezentată de Calea Victoriei și străduțele din jur. Istoria Bucureștiului se împletește în jurul Căii Victoriei – aceasta a reprezentat de-a lungul vremurilor un loc de promenadă pentru elitele românilor, spațiul al boemiei bucureștene, important vad comercial, zona unde se povesteau cărțile marilor scriitori români înainte să fie tipărite și locul în care alcătuiau guverne.

De asemenea, Calea Victoriei este prima stradă pavată din România, fiind ulterior asfaltată chiar înaintea Primul Război Mondial.

Participând și parcurgând acest traseu, nu doar că veți descoperi numeroase clădiri și elemente arhitecturale deosebite, ci veți putea afla și informații istorice despre ele. Caracterul enciclopedic al acestei abordări CityHunt este oferit de faptul că fiecărui obiectiv cultural de pe hartă (ilustrat prin indiciu foto), va trebui să-i asociați una dintre descrierile care se regăsesc pe materialele primite start.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți farmecul unei noi vânători de comori urbane cu caracter cultural, în urma căreia nu doar că vă veți distra și simți bine alături de prieteni, ci veți și învăța mici lecții de istorie a Bucureștiul și a României.

Link eveniment Facebok:
https://www.facebook.com/events/1790862421223488/

Link înscriere:
https://cityhunt.ro/hunt/calea-victoriei-cultural-2018/

Mai multe detalii: https://cityhunt.ro/hunt/calea-victoriei-cultural-2018/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 597
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

vlad anghel

Adaugat in urma cu 814 zile, 12 Mar. 2018

Adaugat de vlad.cityhunt

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .