poze prima editie back to campus are loc la mega mall

Prima editie Back to Campus are loc la Mega Mall

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 16 Octombrie 2015 10:00 - Duminică 18 Octombrie 2015
Str. Pierre de Coubertain, nr. 3 - 5

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Jocuri si Concursuri

In cadrul evenimentului Back to Campus, studentii se vor bucura de numeroase activitati sportive, programe de recrutare si dezvoltare personala

Bucuresti, 15 octombrie 2015 – Weekendurile noilor colectii in Mega Mall continua cu Back to Campus, un eveniment dedicat studentilor. Sfarsitul saptamanii debuteaza cu patru ore de reduceri pentru studenti in magazine precum Nike, Otter, C&A, ALDO, Vans, Kix, Marks & Spencer sau adidas. De asemenea, acestia vor putea lua parte la diverse activitati si demonstratii sportive, printre care workshopuri de parkour, show-uri de skating si concursuri de ping pong sau foosball.
Vineri, 16 octombrie, Mega Mall le-a pregatit studentilor o serie de magazine, cafenele, restaurante si librarii in care se vor putea bucura de reduceri de 20%. Dintre acestea, studentii vor putea cumpara produse cu discount special in magazinele Sport Vision, Buzz, Colin’s, Marks & Spencer, Otter, Kix, Nike, Folli Follie, Autograf, Pepper, Depot 96, C&A, La Femme, Lora’s Shoes, ALDO, Shoes Couture, Benvenuti, Ataeliere, Ecco, Escudo, Il Passo, House, Bata, Vans, Reserved, Hervis Sports, BBY, Sinsay, adidas, Takko, Meli Melo, D'S Damat, Damat Tween, Office Shoes, Gatta si Flanco. De asemenea, studentii vor putea profita si de reduceri in cafenelele si restaurantele din Mega Mall: Paul, Italian Village, Il Venetiano, Octavian, Lollypop, Costadoro, Pizza Dominium, si MarVio. De asemenea, acestia vor avea parte de reduceri in salonul Gett’s, Geta Voinea, in librariile Carturesti si Librarium, cat si in spatiul de joaca iPlay si in zona Magic Arena. Discountul va fi valabil numai vineri, intre orele 18:00 si 22:00, iar pentru a profita de el, tinerii trebuie sa se prezinte cu carnetul de student la info desk, in zona de acces a centrului comercial, de unde vor primi o bratara speciala, iar pe baza acesteia vor beneficia de discountul valabil in magazinele participante.
De asemenea, pe tot parcursul weekendului, numeroase activitati sportive ii asteapta pe studenti in cel mai nou centru comercial din Bucuresti. Doritorii se vor putea inscrie intr-un workshop de parkour si vor putea participa la show-uri de biking si skateboarding. Tinerii se vor putea inscrie si in concursuri de ping pong si fussball, iar castigatorii vor primi premii surpriza. In plus, Back to Campus isi asteapta studentii cu multe alte surprize, muzica si concursuri. Studentii sunt invitati in zona special amenajata, la nivelul 2 al centrului comercial, intre orele 15:00 si 20:00 pentru a participa la toate activitatile pregatite in cadrul Back to Campus.
Mai mult, asociatia studenteasca AIESEC vine la Mega Mall cu un program de stagii de voluntariat international, care au rolul de a-i sprijini pe tineri sa fie vectori de schimbare in tara noastra, cu ajutorul experientei acumulate in strainatate. Programul cuprinde activitati de autocunoastere care sa ii faca pe tineri sa se autoevalueze mai bine, astfel ca ei sa devina protagonisti ai schimbarii si nu doar spectatori.
Mai multe detalii despre campanii sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall www.MegaMallBucuresti.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 947
people

Adaugat in urma cu 3106 zile, 15 Oct. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .