poze 1 31 mai luna meditatie la centrul seeds for happiness

1 - 31 mai LUNA MEDITATIE la CENTRUL SEEDS FOR HAPPINESS

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 1 Mai 2011 07:30 - Marţi 31 Mai 2011
Centrul Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Bucuresti

Categorii: Alte Evenimente

"May Group Meditation Challenge Seeds for Happiness" se alatura initiativei pornite din mai multe parti ale globului dedicate meditatiei zilnice in grup in luna mai 2011.

Nu ati meditat niciodata dar doriti sa incercati?
Meditati din cand in cand si ati dori sa o faceti mai des?
Meditati aproape zilnic dar doriti sa experimentati puterea si rezultatele meditatiei in grup? Daca ati raspuns afirmativ la una dintre intrebarile de mai sus, iata ce va propunem:

In luna mai, in fiecare dimineata de la ora 7.30 la 8.00, timp de 30 de minute, sunteti invitati sa va alaturati meditatiei de grup de la Seeds For Happiness. Meditatia este o practica de baza pentru dezvoltarea personala catre desavarsirea potentialului fiintei umane. Este recomandata de orice traditie spirituala ca o practica de baza, dar si de medici, psihologi pentru o viata mai buna. Poate fi incorporata in viata de zi cu zi, indiferent de profesie, religie sau ateism. Meditatia este un proces activ, o arta de viata care iti aduce calm si echilibru, un timp oferit tie insuti, in care inveti sa te intorci mereu si mereu in prezent, prin care iti intaresti intentia, concentrarea si prezenta, te cunosti mai bine, iti asculti corpul, emotiile si gandurile fara sa le manipulezi sau sa le controlezi. In toata luna mai Centrul Seeds For Happiness ofera aceasta ocazie extraordinara de meditatie in grup care face diferenta fata de practica acasa de unul singur prin puterea oamenilor prezenti laolalta, meditatia devenind mai intensa, creand momentum, intentie si energie pentru persoanele implicate si avand efecte neliniare extraordinare asupra intregii lumi si a mediului apropiat.

Detaliile intalnirilor:
Meditatia pe care o vom practica este meditatia cu atentie pe respiratie, cunoscuta sub numele de “Mindfulness of Breathing Meditation”.
Pentru incepatori se ofera instructiunile de meditatie, in fiecare zi incepand cu ora 7.15.Pentru cei curajosi sau experimentati invitatia este sa va luati acest angajament impreuna cu ceilalti pentru toata luna mai, zilnic, in fiecare dimineata si a porni impreuna aceasta miscare cu consecinte benefice catre toata lumea inconjuratoare. Este un act de responsabilitate personala asumata si daruire neconditionata in aceste vremuri egocentrice.Dupa meditatie, cei care doresc pot ramane pentru 15 minute de exercitii fizice (Salutul Soarelui) si exercitii simple de respiratie si apoi un ceai parfumat pentru a incepe ziua cu un corp si o minte relaxata si echilibrata. Va rugam sa veniti cu 10 minute mai devreme si sa aveti la voi imbracaminte comoda.
Meditatia incepe la ora 7.30 fix, ora incepand cu care, nu se mai accepta intrarea in sala de meditatie.

Premii:
Toti cei ce vor participa la 20 din cele 30 de zile de meditatie, vor primi din partea Centrului Seeds for Happiness calitatea de MEMBRU pentru perioada 1 iunie 2011 – 1 iunie 2012.

In cadrul Centrului sunt programate si alte evenimente dedicate meditatiei in aceasta luna, care vor fi anuntate ulterior: interviuri, discursuri ale persoanelor din diverse traditii de meditatie, intalniri de discutii, seminarii.

Mai multe detalii: http://bit.ly/goyGlu

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 581
margareta

Adaugat in urma cu 3094 zile, 01 Mai. 2011

Adaugat de Margareta Mihailescu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 31

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 11 Oct 2019 - 25 Oct 2019
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 20 Oct 2019 - 20 Oct 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .