poze 1 iunie la sun plaza

1 Iunie la Sun Plaza

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 1 Iunie 2018 - Sâmbătă 2 Iunie 2018

Categorii: Alte Evenimente

Sun Plaza îi invită pe copii să învețe meseria de polițist

Sun Plaza îi invită pe copiii între 4 și 12 ani în Sunny City, pe 1 și 2 iunie, în intervalul 16.00-20.00, pentru a deprinde cunoștințele meseriei de polițist. Fiind un concept atractiv de tipul family entertainment, Sunny City sau “orașul condus de copii” își propune să le ofere celor mici posibilitatea de a crea, explora și colabora, editând, printr-un proces educativ și prin jocul pe roluri, o replică a lumii înconjurătoare.

Noua ediție aduce în prim-plan spiritul civic și siguranța deplasării pe drumurile publice, copiii putând învăța despre responsabilitățile unui polițist, dar și despre regulile importante de circulație pentru siguranța lor. Într-un format ghidat de supervizori și de dragonul Sunny, cu elemente de recuzită și suport video, copiii sunt introduși în tematică atât printr-o componentă teoretică (prezentarea însemnelor purtate de polițiști și semnelor de circulație), cât și printr-o etapă practică (traseu rutier cu obstacole și semne de circulație, aprofundarea cunoștințelor prin fișe tipizate).

Sunny City - orașul în care copiii pregătesc o lume mai bună – este un format care îmbină inspirația, distracția și educația și care, prin reproducerea, la scară mică, a unui oraș și prin jocul de roluri, îi ajută pe copii să dezvolte abilități importante și să înțeleagă concepte și idei reale din viața de zi cu zi. Prin imitarea unor situații de viață asemănătoare celor în care se află adulții, într-un scenariu prestabilit, copiii își explorează imaginația, dobândesc elemente noi de limbaj, își îmbunătățesc abilitățile sociale, conștientizează consecințele acțiunii lor asupra celorlalți, dezvoltă aptitudini de lider, găsesc soluții creative și câștigă încredere în forțele proprii.

Mai multe detalii: https://www.sun-plaza.ro/event/sunny-city-politist/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 658
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1585 zile, 30 Mai. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3639

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .