poze ald automotive la 10 ani pe piata de leasing operational din roma

ALD AUTOMOTIVE LA 10 ANI PE PIATA DE LEASING OPERATIONAL DIN ROMA

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 12 Decembrie 2015 12:00

Categorii: Alte Evenimente

ALD Automotive face bilantul primilor 10 ani pe piata de leasing operational din Romania: o cota de piata de 17%, o flota auto de 8.864 vehicule si un portofoliu de 320 de clienti.* Intr-un deceniu de activitate, ALD Automotive, a lansat aplicatii mobile inovatoare pentru a sprijini activitatea clientilor sai, a creat primul produs de leasing operational White Label din Romania si a fost prima companie de leasing operational activ implicata in actiuni de inverzire a parcurilor auto.

ALD Automotive face bilantul primilor 10 ani pe piata de leasing operational din Romania: o cota de piata de 17%, o flota auto de 8.864 vehicule si un portofoliu de 320 de clienti.* Intr-un deceniu de activitate, ALD Automotive, a lansat aplicatii mobile inovatoare pentru a sprijini activitatea clientilor sai, a creat primul produs de leasing operational White Label din Romania si a fost prima companie de leasing operational activ implicata in actiuni de inverzire a parcurilor auto.
„Inovatia, sustenabilitatea si calitatea sunt valorile cheie ale ALD Automotive, dupa care ne ghidam activitatea atit la nivel local, cit si international. In cei 10 ani de cind activam in Romania ne-am lasat cu siguranta amprenta asupra nivelului de profesionalism al pietei, asupra diversitatii serviciilor si a calitatii programelor de customer care oferite clientilor. Ne-am asumat rolul de formator al pietei si am facut promisiuni pe termen lung partenerilor nostri, carora vreau sa le multumesc pentru increderea acordata de-a lungul timpului. In viitor ne dorim sa continuam sa influentam piata din pozitia noastra de lideri si ne concentram pe oferirea de servicii inovatoare, fiind intotdeauna cu un pas inaintea tendintelor pietei.”, spune Shane Dowling, General Manager ALD Automotive Romania.
In cei 10 ani, ALD Automotive si-a concentrat activitatea pe 3 paliere importante: oferirea unor servicii de calitate, inovatoare, utilizarea aplicatiilor mobile si online care sa sustina nevoia de mobilitate a clientilor companiei si protejarea mediului inconjurator.
Servicii de calitate, adaptate nevoilor clientilor
Procesul de maturizare a pietei si necesitatile clientilor din Romania au fost factorii esentiali pentru ALD Automotive in crearea de produse si servicii adaptate specificului local. Au rezultat astfel programe specializate pentru diferite categorii de business, ceea ce a determinat cresterea si mentinerea increderii clientilor companiei.
Mai mult, din dorinta de a fi mereu cu un pas in fata si de a anticipa trendurile, ALD Automotive si agentia de cercetare Nielsen au realizat primul studiu din Romania care explorează atitudinile managerilor în legătură cu serviciile de leasing operațional, luind in considerare peste 400 de companii care operează pe piața din Romania. In consecinta, in 2015, ALD Automotive s-a orientat catre una dintre cele mai importante nise - IMM-urile. Astfel, alaturi de Toyota, ALD Automotive a creat Toyota All Inclusive, primul produs White Label de pe piata romaneasca.
Digitalizarea in leasingul operational
Luind in considerare tendinta de digitalizare a pietei, ALD Automotive s-a concentrat pe introducerea aplicatiilor mobile si a platformelor online ca suport pentru clientii sai. Astfel, au fost create ALD Mobile, o aplicatie ce permite contactarea si geolocalizarea furnizorilor, ALD Net o aplicatie de raportare online, disponibila 24/7 managerilor de flote auto, care ofera analize in timp real pentru intreaga flota gestionata, si ALD Carselector, care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a configura, compara si selecta masina dintr-o baza de date de peste 4 700 de autovehicule multi-brand. In plus, clientii companiei au fost primii care au beneficiat de o aplicatie de call-center cu conectare la Internet, Visual IVR.
Initiative de protectie a mediului
Unul dintre cele mai importante paliere de dezvoltare pe parcursul celor 10 ani pentru ALD Automotive a fost protectia mediului inconjurator. Astfel, compania a oferit cursuri de condus defensiv si ecologic, printr-un parteneriat exclusiv cu Academia Titi Aur si s-a implicat in educarea constanta a clientilor si angajatilor, prin oferirea de teste cu cele mai noi modele de autovehicule electrice de pe piata locala. In plus, ALD Automotive a fost prima companie care a livrat o flota de masini electrice in leasing operational catre un client din Romania.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 618
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3057 zile, 11 Dec. 2015

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .