poze aoc lanseaza cel mai stilat monitor de pana acum

AOC lanseaza cel mai stilat monitor de pana acum

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 13 Noiembrie 2013 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Amsterdam, 13 noiembrie 2013 – Cu noul monitor de 24” (61 cm), e2451Fh, AOC ofera un design pe masura specificatiilor tehnice. Avand un corp de culoare alba, modelul Full HD integreaza in ecranul sau cea mai recenta tehnologie de iluminare LED. Aceasta permite un timp de raspuns al pixelilor de doar 2 milisecunde, astfel incat monitorul face fata cu brio chiar si exigentelor gamerilor.

Performanta uimitoare
AOC a integrat in cel mai nou model din linia Style un panou TN de ultima generatie, ce ofera o luminozitate de 250 cd/m², contrast nativ de 1000:1 si un timp de raspuns de numai 2ms. Astfel, modelul se ridica la standardele celor mai pretentiosi utilizatori, prin imagini luminoase si clare, fara efect de ghosting. De la aplicatii de tip office, la multimedia si gaming, noul monitor AOC este alegerea ideala pentru cei aflati in cautarea imbinarii dintre calitatea imaginii si design-ul atragator.

Echipare de top
Monitorul de 24” primeste semnal video analogic prin intermediul unui port VGA si semnal digital prin porturile DVI-D sau HDMI. Pentru o experienta si mai realista in timpul vizionarii de filme, output-ul de 3,5 mm poate fi folosit pentru a conecta o sursa audio externa, precum sistemele surround. In acelasi timp, modelul dispune de o serie de solutii software foarte practice: in timp ce “e-Saver” si “Eco Mode” contribuie la reducerea consumului de energie, i-Menu permite ajustarea facila a setarilor monitorului cu ajutorul mouse-ului, in completarea tastelor tactile de pe rama. “Screen+” este un program care imparte ecranul cu format 16:9 in 4 zone diferite, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

AOC e2451Fh raspunde celor mai exigente standarde de sustenabilitate, precum EPEAT Silver, TCO 6.0 sau Energy Star 6.0, in mare parte datorita panourilor LED de ultima generatie, cu un consum de energie de numai 25 W.


AOC e2451Fh va fi disponibil din noiembrie 2013, la un pret recomandat de 799 RON.


Despre AOC:
AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piata display-urilor. Calitatea inalta, serviciile de prima clasa, design-ul atragator, inovatiile si functiile eco integrate in produse, precum si preturile competitive reprezinta motivele pentru care din ce in ce mai multi clienti si parteneri de distributie au incredere in AOC. Gama larga de display-uri pentru computere a fost distinsa cu numeroase premii. AOC serveste pietele din Vestul Europei, Orientul Mijlociu si Africa prin intermediul sediului din Amsterdam. Pietele din Estul Europei si CIS sunt servite prin intermediul biroului din Praga. Prin intermediul echipelor locale de vanzari, AOC colaboreaza cu cei mai importanti distribuitori si reselleri din domeniul IT.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.aoc-europe.com.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 616
people

Adaugat in urma cu 3789 zile, 13 Nov. 2013

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .