poze aoc lanseaza in premiera monitoarele tactile

AOC lanseaza in premiera monitoarele tactile

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 18 Februarie 2014 12:00

Categorii: Alte Evenimente

AOC lanseaza in premiera doua monitoare sensibile la atingere in zece puncte. Modelele Full HD din noua Serie 72 sunt compatibile cu sistemul de operare Windows 8 si ofera functii ergonomice, pentru o experienta tactila optima. Panourile IPS de inalta calitate de 21,5" (54,6 cm) si 23,6" (59,9 cm) ofera unghiuri largi de vizualizare. Asa cum ne-au obisnuit pana acum, cei de la AOC au echipat modelul cu o serie de functii ce ofera un plus de confort, precum setul de porturi USB si difuzoare, dar si cu microfon si o camera web de 720p pentru apeluri video.

Atingerea perfecta
Ecranele tactile devin tot mai importante atat in mediul profesional, cat si in home office. Navigarea pe Internet, jocurile sau redarea de continut multimedia se pot transforma intr-o experienta cu totul noua cu ajutorul sistemului de operare Windows 8. AOC imbogateste segmentul monitoarelor tactile prin introducerea ecranelor cu sensibilitate la atingere in zece puncte. Modelul i2272Pwhut Full HD de 21.5″ (54.6 cm) si „fratele sau mai mare”, i2472Pwhut de 23.6″ (59.9 cm) sunt certificate Windows 8. Datorita sensibilitatii tactile in zece puncte, monitorul poate fi controlat cu ambele maini, indiferent daca utilizatorii doresc sa scrie e-mailuri, sa cante la pian prin intermediul unei aplicatii Windows 8 sau pur si simplu sa se joace. Pentru sarcinile de zi cu zi, cele doua modele pot fi folosite ca monitoare standard.




Specificatii avansate
Echipate cu panouri IPS de inalta calitate, monitoarele myTouch ofera unghiuri largi de vizualizare, de pana la 178°, pentru vizionarea de continut multimedia, de la filme la aplicatii de tip Office, oricare ar fi pozitia lor fata de ecran. Monitoarele WLED cu rezolutie Full HD ofera o luminozitate de 250 cd/m² si un timp de raspuns de numai 5ms; astfel, acestea pot fi folosite chiar si de catre gameri. Alaturi de intrarea D-Sub, sursele de semnal pot fi conectate si prin intermediul celor doua porturi HDMI. Cu ajutorul functiei MHL, impatimitii sistemului de operare Android isi pot conecta gadgeturile direct la monitor pentru a afisa continutul pe ecranul acestuia. Astfel, cele mai frumoase amintiri pentru pot fi impartasite cu cei dragi pe un ecran mai mare.


O multitudine de functii
Modelele din Seria 72 sunt echipate cu un set de difuzoare de inalta calitate, cu o putere de 2 watti, prin intermediul carora utilizatorii se bucura de o experienta multimedia completa. Perifericele si alte gadgeturi precum memory stick-urile, pot fi conectate direct la monitor prin intermediul porturilor USB 3.0 si USB 2.0. Pentru conferinte sau apeluri video, AOC a echipat monitoarele myTouch cu o camera frontala de 720p si cu un microfon integrat. Pentru mai mult confort, monitorul poate fi inclinat in pozitia optima pentru nevoile de utilizare – de la tastarea pe ecran, la vizionarea de filme sau citirea de documente.

Monitoarele myTouch de la AOC vor fi disponibile incepand cu luna februarie la pretul de 1549 lei pentru modelul i2272Pwhut si 1699 lei pentru modelul i2472Pwhut.



Despre AOC:
AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piata display-urilor. Calitatea inalta, serviciile de prima clasa, design-ul atragator, inovatiile si functiile eco integrate in produse, precum si preturile competitive reprezinta motivele pentru care din ce in ce mai multi clienti si parteneri de distributie au incredere in AOC. Gama larga de display-uri pentru computere a fost distinsa cu numeroase premii. AOC serveste pietele din Vestul Europei, Orientul Mijlociu si Africa prin intermediul sediului din Amsterdam. Pietele din Estul Europei si CIS sunt servite prin intermediul biroului din Praga. Prin intermediul echipelor locale de vanzari, AOC colaboreaza cu cei mai importanti distribuitori si reselleri din domeniul IT.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.aoc-europe.com.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 603
people

Adaugat in urma cu 3714 zile, 18 Feb. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .