poze aoc prezinta monitoarele tactile smart all in one cu android

AOC prezinta monitoarele tactile Smart All-in-One cu Android

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 18 Martie 2014 12:00

Categorii: Alte Evenimente

AOC prezinta doua noi monitoare Smart All-in-One, echipate cu sistemul de operare Android. Modele de 21.5” (54.6 cm) si 23.6” (59.9 cm) din seria 72 ofera o calitate superioara a imaginii, alaturi de un procesor puternic pentru o experienta Android fara cusur.

Navigarea pe Internet, jocurile sau orice tip de aplicatie pot fi rulate direct pe ecranul monitorului, datorita sensibilitatii la atingere. Pentru ca nu este necesara conectarea la PC, acest concept este potrivit atat pentru persoanele in varsta, cat si pentru copii sau pentru cei care doresc un set-up curat si usor de utilizat pentru computerul lor. Utilizatorii de telefoane mobile care stocheaza fisierele in cloud se vor bucura la randul lor de posibilitatile monitoarelor mySmart. Cu diagonale de 21.5″ (54.6 cm) si 23,6" (59,9 cm), modelele din seria 72 ofera o calitate superioara a imaginii, un procesor puternic pentru o experienta Android fara cusur si un set bogat de functii pentru o solutie All-in-One cu adevarat inteligenta. Monitoarele mySmart All-in-One sunt potrivite atat pentru divertisment, cat si ca solutie interactiva de afisaj in aeroporturi, banci, lobby-uri de hotel, restaurante si institutii de invatamant.

Sistem de operare Android si un procesor Quad Core:
monitorul mySmart All-in-One a2472Pw4t

O solutie completa Smart All-in-One
Modelele Full HD integreaza un procesor quad-core de 1.6 Ghz din seria T33 NVIDIA® si ruleaza sistemul de operare Android. Datorita setarii All-in-One, utilizatorii pot naviga pe Internet, se pot juca sau se pot bucura de continut multimedia, fara a fi nevoie de un PC. Panoul IPS de ultima generatie, cu control tactil, permite folosirea noilor modele inclusiv ca tablete supradimensionate. AOC a echipat monitoarele All-in-One cu o memorie DDR3 de 2 GB, ce ofera putere de calcul optima pentru o experienta Android fara cusur. Memoria Flash de 8 GB ofera suficient spatiu de stocare pentru documente, fotografii si aplicatii; daca este necesar, aceasta poate fi extinsa prin intermediul unui slot pentru cardul de memorie SDHD.

Monitoarele mySmart All-in-One pot fi conectate prin intermediul porturilor D-Sub si HDMI. Modelele dispun de doua porturi USB de un port micro USB, care permit USB-ului on-the-go sa functioneze ca gazda pentru dispozitivele compatibile, precum imprimante, camere foto sau stick-uri de memorie. Utilizatorii din mediul profesional se pot bucura de apeluri video de inalta calitate, datorita microfonului incorporat, a boxelor de 2 watt si a camerei web HD 720p. In plus, jack-ul de 3,5 mm permite conectarea surselor audio externe. Pentru acces la Internet, modelele dispun de un jack RJ45 si de modul WiFi.

Ambele modele se bucura de un design negru elegant, cu detalii de culoare argintie, si de un suport ce permite inclinarea la 12° la 55°, pentru un plus de confort.

Cele două modele vor fi disponibile începând cu luna aprilie, la un preț recomandat de 1999 lei pentru modelul de 21.5″, respectiv 2199 lei pentru modelul de 23.6″.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 543
people

Adaugat in urma cu 3691 zile, 18 Mar. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .