poze aoc prezinta monitorul anti blue light

AOC prezinta monitorul Anti-Blue Light

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 16 Decembrie 2014 14:00

Categorii: Alte Evenimente

Noua gama de monitoare AOC aduce pe piata o functie inovatoare, ce contribuie la reducerea oboselii dupa un timp indelungat petrecut in fata computerului. Noile modelele de 22” (55.9cm) si 24” (61 cm) beneficiaza de tehnologiile Anti-Blue Light si Flicker FREE. Problemele de sanatate precum stresul retinei sau degenerescenta maculara sunt din ce in ce mai frecvente in randul utilizatorilor. Tehnologia Anti-Blue Light contribuie la prevenirea acestora, prin reducerea luminii albastre daunatoare cu pana la 90%, fara a afecta fidelitatea culorilor. Mai mult, tehnologia Flicker Free previne oboseala ochilor, ce poate aparea fara ca utilizatorul sa observe.

Reduce lumina albastra, pastreaza intensitatea culorilor
Expunerea excesiva la lumina albastra a ecranului diferitelor device-uri duce la oboseala ochilor, lucru direct legat de aparitia degenerescentei maculare sau ARMD. Simptomele acestei boli sunt reprezentate de deteriorarea sau pierderea completa a vederii centrale. Eforturile anterioare in vederea diminuarii efectelor daunatoare ale luminii albastre au fost limitate la crearea unui software specializat si la blocarea acesteia prin intermediul unor mecanisme de filtrare precum ochelarii speciali sau ecranele de sticla suplimentare, asezate pe partea frontala a monitoarelor. Toate acestea au, insa, si consecinte negative pentru utilizatori, care nu se mai pot bucura de aceeasi fidelitate si intensitate a culorilor. Noile modele AOC E2276VWM6 si E2476VWM6 integreaza o tehnologie LED speciala, ce muta varful lungimii de unda de la valoarea daunatoare de 450 nm la nivelul mult mai sigur de 460 nm. Aceasta reduce efectul luminii albastre cu pana la 90%, asigurandu-se, in acelasi timp, ca este emisa cantitatea optima de lumina pentru a se pastra fidelitatea culorilor.

Grija pentru sanatate, cu tehnologia Flicker Free
Sanatatea utilizatorilor este o provocare pe care AOC o ia in serios. Astfel, alaturi de tehnologia Anti-Blue Light, noile modele E2276VWM6 si E2476VWM6 beneficiaza de o functie ce elimina efectul de tremur (flickering) al ecranului. Tremurul este un efect intermitent ce are loc atunci cand controllerul de iluminare LED al unui monitor ajusteaza nivelul de luminozitate in timpul procesului de refresh. Acest lucru poate afecta ochii si poate cauza oboseala, fara ca utilizatorul sa isi dea seama. Astfel, functia Flicker Free ajuta la prevenirea diverselor probleme de sanatate ce pot fi produse de acest tremur.


O experienta de utilizare fara cusur
Alaturi de beneficiile pentru sanatate, modelele E2276VWM6 si E2476VWM6 ofera o varietate de functii utile. Prin urmare, cele doua monitoare au o rezolutie Full HD 1920 x 1080 si ofera o imagine ultra clara, in culori vibrante si luminoase. Pentru iubitorii Android, acestea dispun de conector HDMI care ofera suport MHL 2.0 (Mobile High-Definition Link), ceea ce inseamna ca utilizatorii pot imparasi continutul de pe telefon sau tableta direct pe ecranul monitorului. Lucrul cu adevarat deosebit in ceea ce priveste MHL 2.0 este faptul ca prin intermediul unui singur cablu, perifericele pot fi incarcate in timp ce utilizatorii asculta muzica, se uita la filme sau navigheaza pe Internet. Ambele monitoare se bucura de un remarcabil timp de raspuns de 1 ms si, respectiv 2ms, facand cele doua monitoare sa fie potrivite atat pentru sarcinile de la birou, pentru vizionarea de filme, cat si pentru gaming.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 592
people

Adaugat in urma cu 3409 zile, 16 Dec. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .