poze aoc prezinta monitorul portabil e1759fwu

AOC prezinta monitorul portabil E1759FWU

Bucuresti , Bucuresti. Joi 16 Octombrie 2014 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Mai mult spatiu, pentru o eficienta sporita: AOC introduce in portofoliul sau un nou monitor ce se adreseaza utilizatorilor de notebook-uri sau alte computere portabile. Cu un ecran de 43,9 cm (17.3”), monitorul myConnect E1759FWU creeaza spatiu suplimentar pe display, pentru mai multa productivitate. In acelasi timp, modelul este compatibil cu standardul USB 3.0, ceea ce permite atat o incarcare rapida a dispozitivelor conectate, cat si o calitate superioara a imaginilor afisate. Simplu si practic: este nevoie de un singur cablu USB pentru transferul de date si pentru alimentare. Monitorul AOC este un adevarat „campion la categoria usoara”, fiind usor de instalat si de transportat de catre orice utilizator.

Insotitorul perfect pentru utilizatorii din mediul business

Prin modelul myConnect E1759FWU, AOC ofera utilizatorilor de dispozitive mobile un monitor cu dubla configurare. Astfel, utilizatorii din zona business isi pot crea un mediu de lucru similar cu cel de la birou, chiar si atunci cand nu se afla la locul de munca. Greutatea de numai 1,28 kg a monitorului, alaturi de designul super slim fac din acesta un insotitor de nadejde in calatoriile de afaceri. Desi este portabil, monitorul myConnect impresioneaza cu un ecran de 43,9 cm (17,3”), ce atinge aproximativ marimea unei coli A4. Mai mult, modelul ofera o solutie practica tuturor celor care au nevoie sa imparta informatii cu clientii: acestia trebuie doar sa priveasca pe ecranul suplimentar, fara a se inghesui in fata unui singur display. Pentru un transport usor si sigur, monitorul include un manson protector special.


Multi-tasking la un nou nivel

Pentru un confort sporit, suportul monitorului poate fi rotit, pentru a alterna cu usurinta intre o imagine landscape si una portrait. Aceasta functie de ergonomie este utila mai ales pentru prezentari, vizualizari de documente si texte ample sau lucrul cu clientii de email. Atunci cand nu este folosit, suportul monitorului poate fi pliat, pentru o depozitare practica. Pentru a face utilizarea monitorului myConnect E1759FWU si mai simpla, acesta este dotat cu software inteligent care faciliteaza controlul luminozitatii, al contrastului si al setarilor de energie. Porturile USB integrate in monitor permit conectarea a nu mai putin de sase dispozitive, facand posibil un nou nivel de multi-tasking pentru utilizatorii de notebook.

Un cablu pentru toate functiile

Pentru a evita disconfortul creat de transportul unui numar mare de cabluri, myConnect E1759FWU necesita un singur cablu USB 3.0, folosit atat pentru transfer de date, cat si pentru incarcare. Acest lucru este posibil datorita consumului scazut de energie al monitorului, de numai 10 W. In acelasi timp, portul USB 3.0, ce ofera o latime de banda de 5 GB, asigura o incarcare mai rapida si o calitate uimitoare a imaginilor.

Monitorul myConnect E1759FWU va fi lansat in luna noiembrie a acestui an.



Despre AOC:
AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piata display-urilor. Calitatea inalta, serviciile de prima clasa, design-ul atragator, inovatiile si functiile eco integrate in produse, precum si preturile competitive reprezinta motivele pentru care din ce in ce mai multi clienti si parteneri de distributie au incredere in AOC. Gama larga de display-uri pentru computere a fost distinsa cu numeroase premii. AOC serveste pietele din Vestul Europei, Orientul Mijlociu si Africa prin intermediul sediului din Amsterdam. Pietele din Estul Europei si CIS sunt servite prin intermediul biroului din Praga. Prin intermediul echipelor locale de vanzari, AOC colaboreaza cu cei mai importanti distribuitori si reselleri din domeniul IT.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.aoc-europe.com.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3473 zile, 16 Oct. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .