poze asirom folose te inteligen a artificiala pentru inspec ia de risc

Asirom folosește inteligența artificială pentru inspecția de risc

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 10 Martie 2021 08:00
Strada Icoanei, nr. 15, et. 2, Heist Industries

Categorii: Alte Evenimente

Asirom introduce inteligența artificială în sistemul de evaluare a avariilor pentru produsul de asigurare auto CASCO. Asirom VIG este prima companie din România și una dintre primele din Europa care folosește inteligența artificială în procesul de inspecție de risc pentru autovehiculele pe care le preia în asigurare.

Asirom VIG a îmbunătățit fluxul de validare a inspecțiilor de risc aferente polițelor de asigurare CASCO, prin implementarea unor noi tehnologii care folosesc inteligența artificială pentru a identifica și evalua daunele existente la momentul intrării în asigurare.
În prezent, clienții Asirom își pot efectua singuri inspecția de risc pentru polițele CASCO, cu ajutorul aplicației de pe website-ul asirom.ro, în mai puțin de 5 minute, folosind doar telefonul mobil. Concret, pe baza numărului de ofertă sau poliță, intri în aplicație, fotografiezi mașina conform instrucțiunilor și, cu un singur click, informațiile sunt transmise către Asirom.
Fotografiile folosite pentru generarea raportului de inspecție sunt mai întâi analizate prin Solera Visual Intelligence, un instrument bazat pe inteligență artificială, care va precompleta raportul inspecției de risc cu avariile existente. Cu ajutorul tehnologiei AI, pot fi depistate toate avariile autovehiculului la momentul întocmirii raportului de inspecție de risc, oferind o acuratețe mai bună în procesul de asigurare.
Noul flux dezvoltat pentru inspecția de risc CASCO a fost conceput pentru a simplifica și îmbunătăți procesul de colectare fotografii de la client, precum și pentru analiza automată și documentarea stării curente a vehiculului, astfel diminuându-se riscul de eroare umană.

Folosirea inteligenței artificiale în depistarea și evaluarea avariilor este un instrument pe care Asirom și-a propus să îl includă în viitorul apropiat în procesul de instrumentare a dosarelor de daună, asigurând astfel transparența totală pentru client și reducerea timpului de procesare a dosarelor de daună. Adițional, inspectorii de daună vor avea la dispoziție un asistent virtual care îi va ajuta în evaluarea avariilor și propunerea soluțiilor tehnologice potrivite.


Platforma este într-un proces continuu de dezvoltare urmărindu-se atât îmbunătățirea experienței utilizatorului în aplicație, precum și creșterea performanței algoritmului de identificare avarii și propunere de soluții tehnologice. Pentru o mai buna calitate a fotografiilor, aplicația va îndruma clientul în procesul de colectare a pozelor prin generarea unei măști cu forma caroseriei specifică vehiculului asigurat. Utilizarea pe scară largă a tehnologiei Solera Visual Intelligence generează o creștere a numărului de cazuri instrumentate, ducând la creșterea performanței. Acuratețea procesului de identificare a avariilor se îmbunătățește pe măsura utilizării aplicației și, în consecință, se va putea genera automat devizul de reparație în cazul daunelor, ceea ce va duce la un grad ridicat de digitalizare a procesului de instrumentare a daunelor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 199
Cuvinte cheie: Bucuresti
denisa

Adaugat in urma cu 1116 zile, 09 Mar. 2021

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .