poze asirom si comisia nationala a romaniei pentru unesco incheie un p

Asirom şi Comisia Naţională a României pentru UNESCO încheie un p

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 15 Iunie 2021
Strada Icoanei, nr. 15, et. 2, Heist Industries

Categorii: Alte Evenimente

Asirom şi Comisia Naţională a României pentru UNESCO anunţă încheierea unui parteneriat strategic în cadrul căruia cele două instituţii vor derula acțiuni comune de promovare a valorilor românești în domeniile educației, științei și culturii.

Parteneriatul strategic încheiat punctează aniversarea a 65 de ani de prezență a României în UNESCO și 30 de ani de activitate Asirom în România, demonstrând un angajament solid pentru dezvoltare durabilă în cadrul comunităților în care acționează.


Pe parcursul acestui an aniversar, Asirom va sprijini implementarea programului “România și UNESCO, arc peste timp – 65 de ani de la aderare” ce cuprinde o serie de evenimente desfășurate în perioada 17 mai – 10 decembrie 2021 cu tema centrală dedicată educației pentru o dezvoltare durabilă. De asemenea, Asirom își propune să se implice în acțiuni naționale de educație și informare pentru cunoaşterea şi conservarea patrimoniului UNESCO din România.

Despre Asirom Vienna Insurance Group
Asirom VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, cu o experiență de 30 de ani în România. Compania are o rețea națională de 140 de agenții, 1.500 de agenți activi și numeroși parteneri externi.

Asirom face parte din Vienna Insurance Group (VIG), companie cu peste 200 de ani de experiență în domeniul financiar și lider pe piața asigurărilor, atât în Austria, cât și în Europa Centrală și de Est. VIG gestionează 50 de companii de asigurări din 30 de țări și are peste 25.000 de angajați. Grupul are cel mai bun rating în indicele ATX pe piața bursieră austriacă și este, de asemenea, listat la Bursa de Valori din Praga.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.asirom.ro

Despre Comisia Naţională a României pentru UNESCO

UNESCO este singura agenție ONU care are o rețea globală de organisme naționale de cooperare, cunoscute sub denumirea de Comisii Naționale pentru UNESCO. Comisiile Naționale fac parte din arhitectura constituțională globală a Organizației. Înființate de Guvernele Statelor Membre în conformitate cu articolul VII din Constituția UNESCO, Comisiile Naționale funcționează permanent, în scopul asocierii organelor guvernamentale și neguvernamentale din educație, științe, cultură, comunicare și informare cu activitatea Organizaţiei. În prezent există 199 de Comisii Naționale pentru UNESCO în întreaga lume.

Comisia Națională a României pentru UNESCO, instituție publică guvernamentală, aflată în al 65-lea an de existență, joacă un rol semnificativ în relația cu partenerii, coordonarea activităților Organizatiei în teritoriu și promovarea vizibilității UNESCO la nivel de țară. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.cnr-unesco.roDespre UNESCO

În 1945, UNESCO - Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură - a fost creată pentru a răspunde credinței ferme a națiunilor, forjate de două războaie mondiale în mai puțin de o generație, că acordurile politice și economice nu sunt suficiente pentru a construi o pace durabilă. Pacea trebuie să fie stabilită, de asemenea, pe baza solidarității morale și intelectuale a omenirii. UNESCO se străduiește să construiască rețele între națiuni care să permită acest tip de solidaritate. Misiunea UNESCO este de a contribui la construirea păcii, eradicarea sărăciei, dezvoltarea durabilă și dialogul intercultural prin educație, știință, cultură, comunicare și informare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 253
Cuvinte cheie: Bucuresti
denisa

Adaugat in urma cu 1106 zile, 14 Iun. 2021

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
saga festival 2024

SAGA Festival 2024

Bucuresti, Bucuresti. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .