poze atelier de cochetarie decorina hats
poze atelier de cochetarie decorina hats poze atelier de cochetarie decorina hats poze atelier de cochetarie decorina hats

Atelier de cochetărie - DeCorina Hats

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 23 Februarie 2020 11:00 - Duminică 23 Februarie 2020
Wineful, George Enescu, nr.11-11A

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/10

Marcăm sfârșitul iernii printr-o duminică dedicată lucrurilor frumoase și delicate, pentru a întâmpina primăvara cu stil și eleganță. "Atelierul de cochetărie" vă oferă ocazia să descoperiți puterea celui mai rafinat accesoriu: pălăria.

Vom înțelege semnificații și mesaje pe care le putem transmite prin pălăria pe care o purtăm, cum poate fi o expresie a personalității noastre și ce culori și forme ne avantajează. La final, fiecare va pleca acasă cu un fascinator din fetru, creat special după stilul și personalitatea sa.

Fascinatoarele din fetru sunt versatile și ușor de purtat, fiind prinse de betițe. Se potrivesc atât ținutelor elegante, cât și celor de zi cu zi. Fie că mergi la o întâlnire, la birou sau la o plimbare în parc, acesta te va scoate din anonimat și te va face să radiezi în ochii privitorilor.

Atelierul va fi coordonat de Corina Leca, care vă va ghida pas cu pas pentru realizarea unui fascinator din fetru pe parcursul zilei.
Corina Leca a studiat arta realizarii pălăriilor la Londra cu designeri renumiți care realizează pălării pentru membrii Casei Regale Britanice. Din 2017 a înființat DeCorina Hats, un atelier de pălarii unicat și de serie mică care livreză pălării de lux în toată lumea.

Fiecare participant va putea alege culoarea fetrului și accesorile dorite din stocul pus la dispoziție de organizator pentru a-și crea piesa unică prin care să-și evidențieze personalitatea.

Vom avea o după-amiază de răsfăț, într-un cadru luminos, atmosferă relaxantă și design care să ne stimuleze creativitatea. Vom fi înconjurați de lucruri frumoase, vom degusta băuturi aromate și preparate delicioase.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/888267428255483/

Pret bilet: 600 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 625

Eveniment postat de organizator

ana maria cretu

Adaugat in urma cu 1544 zile, 28 Ian. 2020

Adaugat de Ana Maria16

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .