poze atelier pentru cei mici copii zambete si flori sarbatoarea c

Atelier pentru cei mici: “Copii, zambete si flori – Sarbatoarea C

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 1 Iunie 2014 10:30 - Duminică 1 Iunie 2014
Intrarea Mihai Eminescu, nr 5, sediul CROS

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/0

Interaktiv University are o surpriza pentru cei mici: un nou atelier din seria “Copii, zambete si flori"

Interaktiv University si Magia Florilor va invita sa participati la cel mai frumoasa sarbatoare, cea a copilariei! Ne pregatim de Ziua Copilului si de inceputul verii cu un nou atelier din seria “Copii, zambete si flori”. De aceasta data copiii vor invata despre ziua dedicata lor si despre importanta florilor la ocaziile speciale.

“Copii, zambete si flori” este un atelier de aranjamente florale destinat copiilor cu varsta de peste 3 ani, menit sa exploreze creativitatea si sensibilitatea celor mici, prin cultivarea admiratiei pentru frumos prin intermediul florilor. Acestea se transforma in mesageri ai culorii, ai sentimentelor, ai povestilor. Florile devin personajele care ii poarta pe copii pe drumul unei intelegeri mai profunde legate de emotii si de bucuria de a darui.

Pe copii ii vor astepta materiale colorate, flori parfumate si toate ustensilele necesare crearii celor mai frumoase bijuterii florale. Responsabilitatea cea mare cade in sarcina parintilor care trebuie sa ii aduca pe cei mici, alaturi de multa buna dispozitie!

Copiii vor fi insotiti in calatoria lor prin tainele florilor de catre Ioana Marinescu, un talentat designer floral si mamica unei fetite care o inspira. Ea se va asigura ca la finalul atelierului copiii vor fi cu un pas mai aproape in ceea ce priveste intelegerea lumii aranjamentelor florale si a modului in care acestea pot fi explorate pentru a-si dezvolta imaginatia si inteligenta emotionala.

Atelierul va avea loc duminica, 1 iunie, la sediul CROS (zona Piata Romana), in intervalul 10:30 – 12:00. Pretul acestuia este de 60 RON. Toate materialele sunt asigurate de organizatori si incluse in costul atelierului. Pentru inscrieri va invitam sa vizitati aceasta pagina: http://interaktiv-university.ro/sarbatoarea-copilariei

Ofera-i copilului tau sansa de a-si petrece timpul liber intr-un mod constructiv, explorandu-si limitele imaginatiei si exersandu-si eul creativ! Rezultatul: zambete si flori!

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/sarbatoarea-copilariei

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3637 zile, 09 Mai. 2014

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .