poze atelier pentru copii complotul de 8 martie

Atelier pentru copii: “Complotul de 8 Martie"

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 8 Martie 2014 10:30
Intrarea Mihai Eminescu, nr 5, sediul CROS

Categorii: Alte Evenimente

Va invitam la “Complotul de 8 Martie”! Nu va incruntati la vederea cuvantului “complot”, pentru ca e de bine. Pentru toata lumea: mamici, copii si… tatici!

Interaktiv University şi Magia Florilor vă invită să participaţi la cel mai cool complot al primăverii! Nu vă încruntaţi la vederea cuvântului “complot”, pentru că e de bine. Pentru toată lumea: mamici, copii şi… tătici! Ziua de 8 martie este una specială, aşadar am decis că i se cuvine o ediţie speciala a atelierului “Copii, zâmbete şi flori”. De această dată îi cheamă în aventura realizarii celui mai frumos cadou de Ziua Mamei pe copii, alături de tăticii lor!

“Copii, zâmbete şi flori” este un atelier de aranjamente florale destinat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, menit să exploreze creativitatea şi sensibilitatea celor mici, prin cultivarea admiraţiei pentru frumos prin intermediul florilor. Acestea se transformă în mesageri ai culorii, ai sentimentelor, ai poveştilor. Florile devin personajele care îi poartă pe copii pe drumul unei înţelegeri mai profunde legate de emoţii şi de bucuria de a dărui.

Florile sunt mereu un cadou plin de sensibilitate. Iar de Ziua Mamei această sensibilitate capătă noi dimensiuni în mânuţele celor mici. Mai mult, când ele se transformă în bijuterii lucrate de copii alături de taţii lor, devin cadouri perfecte, încărcate de frumos şi emoţie.

Pe copii îi vor aştepta materiale colorate, flori parfumate şi toate ustensilele necesare creării celor mai frumoase bijuterii florale. Responsabilitatea cea mare cade în sarcina taţilor care sunt invitaţi să le trimită pe mame la SPA sau salon şi să îi aducă pe cei mici, alături de multă bună dispoziţie!

Copiii vor fi însoţiţi în călătoria lor prin tainele florilor de către Ioana Marinescu, un talentat designer floral şi mămica unei fetiţe care o inspiră. Ea se va asigura că la finalul atelierului copiii vor fi cu un pas mai aproape în ceea ce priveşte înţelegerea lumii aranjamentelor florale şi a modului în care acestea pot fi explorate pentru a-şi dezvolta imaginaţia şi inteligenţa emoţională.

Atelierul va avea loc sâmbătă, 8 martie, la sediul CROS (zona Piata Romana), în intervalul 10:30 – 12:00. Preţul acestuia este de 80 RON pentru copii şi tăticii sau de 60 RON doar pentru cel mic. Toate materialele sunt asigurate de organizatori şi incluse în costul atelierului. Pentru înscrieri vă invităm să vizitaţi această pagină.

Oferă-i copilului tău şansa de a-şi petrece timpul liber într-un mod constructiv, explorându-şi limitele imaginaţiei şi exersându-şi eul creativ! Rezultatul: zâmbete, flori şi… cadoul perfect de Ziua Mamei!

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/complotul-de-8-martie

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3707 zile, 25 Feb. 2014

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .