poze atelier puterea convingerilor tale i starea de bine

Atelier Puterea Convingerilor Tale și Starea de Bine

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 5 Aprilie 2016 19:00
Bd. Unirii nr. 31

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 6/12

Atelier de dezvoltare personală

Te-ai întrebat vreodată de ce nu reușești să-ți schimbi anumite obiceiuri nedorite? De ce nu ai încredere în tine și în puterera ta de a-ți crea viața pe care ți-o dorești? Ce simți că ai avea nevoie să știi și să faci diferit, ca să reușești?

Convingerile tale sunt cele care ți dau puterea sau care te opresc să realizezi ceea ce îți propui. Multe dintre aceste convingeri sau tipare mentale sunt formate în primii ani de viață și e puțin probabil să fii conștient de ele.

Marți, 5 martie, între orele 19.00 și 22.00 te invit la un nou atelier din seria Atelierele Stării de Bine – Puterea convingerilor tale și starea de bine.

Din cauza locurilor limitate la 12, participarea la atelier se face exclusiv pe bază de rezervare, prin completarea formularului de pe www.alinaroman.ro, sectiunea Evenimente.

La acest atelier interactiv practicăm exerciții simple prin care:
- înțelegem cum convingerile noastre, adânc sădite în subconștient ne influențează stima de sine și experiențele pe care le atragem în viața noastră
- descoperim diferențele dintre mintea noastră conștientă și mintea subconștientă, pentru a înțelege de unde vine puterea voinței noastre
- ne identificăm convingerile noastre benefice si pe cele limitative și învățăm cum să le înlocuim pe cele care nu ne sunt de folos
- învățăm metode de comunicare cu mintea subconștientă, pentru ca mintea conștientă să lucreze în armonie cu mintea subconștientă și să ne materializăm dorințele

Investiția pentru un atelier: 50 lei. Această investiţie acoperă participarea ta la exerciţiile atelierului și o multitudine de resurse în format electronic, disponibile pe grupul de Facebook Creează-ți Starea de Bine. Poți opta și pentru un abonament de participare la patru ateliere, pentru ca investiția ta să fie doar 40 lei pentru fiecare atelier.

Moderatorul este Alina Roman, trainer certificat Seneca College of Applied Arts and Technology – Canada, trainer certificat FranklinCovey Institute – Statele Unite, formator certificat Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, practician Reiki, Hooponopono și Thetahealing. Alina are o experiență de 17 ani în crearea şi animarea programelor de training destinate adulților. Detalii despre Alina găsești pe www.alinaroman.ro.

Din cauza locurilor limitate la 12, participarea la atelier se face exclusiv pe bază de rezervare, prin completarea formularului de pe site-ul www.alinaroman.ro, sectiunea Evenimente.

Mai multe detalii: http://www.alinaroman.ro

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 480

Eveniment postat de organizator

alina roman

Adaugat in urma cu 1470 zile, 31 Mar. 2016

Adaugat de Alina_R

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .