poze au inceput inscrierile pentru mooza pop up store

Au inceput inscrierile pentru MOOZA Pop Up Store

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 6 Iunie 2014 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Antreprenorii pot avea propriul magazin, in Baneasa Shopping City

Incepand de astazi si pana pe data de 2 iulie, tinerii antreprenori care doresc sa-si dezvolte afacerea se pot inscrie in proiectul Mooza Pop Up Store. Cei care strang cele mai multe voturi pot avea, timp de o luna, propriul magazin in Baneasa Shopping City.
Pentru a-si putea vinde produsele in MOOZA Pop Up Store, antreprenorii trebuie sa stranga cel mai mare numar de voturi pe platforma online pusa la dispozitie de Baneasa Shopping City si sa indeplineasca conditiile de eligibilitate. In aceasta perioada, antreprenorii trebuie sa isi creeze un profil pe platforma online www.baneasashoppingcity.ro/mooza si sa inscrie un spot video de prezentare cat mai original pentru brandul lor. In intervalul 2 iulie – 1 august 2014, fanii si iubitorii de design vor avea posibilitatea sa voteze pentru brandul pe care il doresc in Baneasa Shopping City.
Pe durata intregii perioade de votare, designerii vor beneficia de promovare in mediul online, prin intermediul canalelor de comunicare ale Baneasa Shopping City: Facebook, YouTube, Pinterest si Google+.
MOOZA Pop Up Store este o initiativa unica in Romania, prin care Baneasa Shopping City isi propune sa scoata la lumina creativitatea antreprenorilor din domenii precum designul vestimentar si de accesorii, design interior sau produse cosmetice. Prin experienta operarii unui magazin aflat in spatiul de intalnire al oamenilor cu stil şi personalitate, antreprenorii vor capata o noua perspectiva in dezvoltarea viitoarelor etape ale propriului business. Vizati sunt, in special, manufacturierii talentati, care au o identitate mai mult in mediul online decat in cel offline. Centrul comercial pune la dispozitia celor mai apreciati dintre acestia un magazin complet decorat.
Mai multe detalii despre MOOZA Pop Up Store puteti citi in sectiunea dedicata din www.baneasashoppingcity.ro.
Spoturile video de promovare se pot inscrie pe platforma online www.baneasashoppongcity.ro/mooza.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3610 zile, 06 Iun. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .