poze baneasa shopping city da startul campaniei de pa te
poze baneasa shopping city da startul campaniei de pa te

Băneasa Shopping City dă startul campaniei de Paște

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 Aprilie 2013 - Duminică 21 Aprilie 2013
Baneasa Shopping City

Categorii: Alte Evenimente

În primul weekend al lunii dedicate Paștelui, experții de la City Garden îți dezvăluie trucuri pentru amenajarea grădinii

În perioada 19-21 aprilie, Băneasa Shopping City a pregătit vizitatorilor 3 zile pline de surprize! În cadrul weekend-ului tematic, de Gardening, specialiștii de la City Garden vor împărtăși celor prezenți trucuri pentru amenajarea profesionistă a grădinii și vor oferi ședințe gratuite de consultanță, cu ajutorul unui software profesionist. Cei mici sunt invitați să facă primii pași în universul grădinăritului în cadrul unui workshop distractiv de plantare a copacilor.
Băneasa Shopping City vine în întâmpinarea clienților săi cu sfaturi utile pentru crearea unui spațiu rupt din paginile unei reviste de specialitate. Vizitatorii vor primi sfaturi de la experții City Garden, care au pregătit seminarii despre îngrijirea adecvată a plantelor – de la gazon, la flori sau pomi fructiferi. În cadrul evenimentului de grădinărit va fi expusă și colecția de ghivece inteligente Lechuza, care oferă o soluție simplă și eficientă pentru îngrijirea plantelor. Invitații vor învăța, de asemenea, cum să creeze aranjamente florale pline de culoare, precum și care sunt pașii pentru îngrijirea arbuștilor Bonsai.
Celor preocupați de design li s-a pregătit o surpriză inedită: o demonstrație live în arta tunderii arbuștilor, cu ajutorul cărora se vor crea forme spectaculoase.
Weekend-ul de grădinărit face parte din campania de Paște a Băneasa Shopping City și vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să-și pregătească casa și grădina de sărbătoare.
În următoarele două weekend-uri, copiii sunt în centrul atenției prin activitatea de Egg Hunt și pot să admire drăgălașele animale din cadrul Expoziției de iepuri, pauni și găini de rasă, expoziție organizată de Asociația Pajura. De asemenea, echipa de chefs The Flavours îi așteaptă pe pasionații de gastronomie la un show culinar.
Până pe 5 mai, toți cei care achiziționează produse în valoare de minimum 200 lei din Băneasa Shopping City și Feeria pot câștiga în cadrul Promoției „Cadou în Ou”, unul dintre cele 3 ouă tematice: Oul Fashion (cu premii în ținute și produse oferite de BCBG MAX AZRIA, Day&Night, Intersport și Nissa), Oul Hi –Tech (care conține un HP laptop ENVY X2, HP Envy Touchsmart Ultrabook 4 și HP Desk Ink Advantage 6525) sau Oul Casei (cu premii în electrocasnice oferite de Tefal, Rowenta, Krups și Moulinex) și alte 200 de extra premii.
Pentru mai multe detalii despre promoția „Cadou în Ou” și programul de Paște, vizitați www.baneasashoppingcity.ro

Mai multe detalii: http://www.baneasashoppingcity.ro/en/evenimente/item/823-participa-la-activitatile-de-sarbatori

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1100
people

Adaugat in urma cu 4020 zile, 18 Apr. 2013

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .