poze bic anun a parteneriatul cu sos satele copiilor cu ocazia incepe

BIC anunță parteneriatul cu SOS Satele Copiilor, cu ocazia începe

Bucuresti , Bucuresti. Joi 27 August 2020 09:45
Strada Icoanei, nr. 15, et. 2, Heist Industries

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 20451/0

BIC, lider mondial în categoriile de produse de papetărie, brichete și aparate de ras, anunță parteneriatul cu organizația mondială de caritate SOS Satele Copiilor. Acesta se desfășoară în șase țări din Europa, printre care și România. În țara noastră, donația va merge către SOS Satele Copiilor România, pentru susținerea unui proiect educațional ce are ca obiectiv creșterea performanței școlare a copiilor incluși in program, evitând astfel abandonul școlar.

Concret, pentru fiecare produs participant în campanie cumpărat în perioada 01 iulie – 30 septembrie, BIC va face o donație către SOS Satele Copiilor. Valoarea totală a donației depinde de volumele de vânzări către piață ale produselor participante în perioada iulie - septembrie 2020, fiind între 100.000 Lei și 110.000 Lei.

“Pregătirile pentru întoarcerea la școală și cumpărăturile făcute în această perioadă reprezintă un moment emoționant pentru familii. În acest an va fi de două ori mai important pentru copiii care au stat acasă pentru câteva săptâmani din cauza pandemiei de COVID-19“, a spus Simona Anca-Mănțescu, General Manager BIC Romania. “Un stilou sau un creion reprezintă ceva la care mulți oameni nici nu se gândesc, dar care devin cheia către învățare și creativitate. Fiecare produs vândut contribuie la construirea unui ecosistem educațional pentru cei care nu au access ușor la el. Suntem mândri să fim parteneri cu SOS Satele Copiilor România pentru îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru copii dezavantajați. Datorită extinderii sale la nivel European și a scopului comun de a contribui la dezvoltarea copiilor prin educație, SOS Satele Copiilor este partenerul ideal pentru noi.“

Produsele participante la campanie sunt: gama de creioane colorate BIC Evolution Ecolutions și BIC Evolution Stripes, gama de markere de colorat BIC Kid Couleur, gama de creioane cerate BIC Plastidecor, gama de creioane grafit BIC Evolution 650/655, cu și fără radieră, gama de stilouri Easy Clic.

Parteneriatul este implementat simultan în șase tări din Europa: Grecia, Italia, Olanda, Polonia, România și Spania. În fiecare piață, donațiile vor fi folosite pentru cauze locale alese de către echipa locală BIC în parteneriat cu SOS Satele Copiilor. Produsele sunt disponibile în magazine din toate țara (în comerțul modern - hypermarket, supermarket, C&C, Discounter, etc., comerțul tradițional - supermarket, magazine alimentare, etc, comerțul specializat - librarii, comerțul online). Cu acest parteneriat, BIC confirmă angajamentul său continuu pentru copii și educație.

“Suntem încântați de parteneriatul nostru cu BIC. Fiecare copil are dreptul să crească într-un mediu sigur și iubitor. Totuși, mai sunt încă mulți copii care cresc în condiții dificile și nu au o familie iubitoare,un cămin sigur,acces la îngrijire medicală optimă și oportunitatea de a merge la școală în fiecare zi. BIC și Asociația SOS Satele Copiilor România lucrează împreună pentru a întrerupe acest cerc vicios și pentru a ajuta familiile vulnerabile. Sprijinim familiile să rămână împreună, oferim copiilor îngrijirea potrivită și ne asigurăm că merg la școală. În acest fel, construim împreună un viitor mai bun pentru ei“, a declarat Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România.

Inițiativa face parte din misiunea BIC de a îmbunătăți condițiile de studiu pentru 250 de milioane de copii din întreaga lume până în 2025, așa cum este subliniat în angajamentele sale de dezvoltare durabilă de 7 ani "Writing the Future, Together", lansate în 2017. Angajamentele conturează ambiția BIC de a-și limita impactul asupra planetei și de a aduce o contribuție semnificativă pe termen lung la viața angajaților săi și societății.


DESPRE BIC
BIC este lider mondial în papetărie, brichete și aparate de bărbierit. De mai bine de 75 de ani, Compania a onorat tradiția de a furniza consumatorilor de pretutindeni produse de înaltă calitate și accesibile. Prin această dedicație de neclintit, BIC a devenit unul dintre cele mai recunoscute mărci, fiind înregistrată la nivel mondial. Astăzi, produsele BIC sunt vândute în mai mult de 160 de țări din întreaga lume și prezintă mărci iconice precum Cello®, Conté®, BIC FlexTM, Lucky Stationery, Made For YOUTM, Soleil®, Tipp-Ex®, Wite-Out® și altele . În 2019, vânzările nete BIC au fost de 1.949,4 milioane de euro. Compania este listată pe „Euronext Paris”, face parte din indexurile SBF120 și CAC Mid 60 și este recunoscută pentru angajamentul său în dezvoltarea durabilă și educație. A primit un scor A-Leadership de la CDP. Pentru mai multe detalii, accesați www.bicworld.com sau urmăriți-ne pe LinkedIn, Instagram, Twitter și YouTube.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 377
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

denisa

Adaugat in urma cu 1309 zile, 27 Aug. 2020

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .