poze budo gym club bucuresti s a afiliat la all japan kyokushin union
poze budo gym club bucuresti s a afiliat la all japan kyokushin union poze budo gym club bucuresti s a afiliat la all japan kyokushin union

BUDO GYM CLUB Bucuresti s-a afiliat la All Japan Kyokushin Union,

Bucuresti , Bucuresti. Joi 16 Mai 2013 - Vineri 17 Mai 2013
Str. Samuil Vulcan, Nr.8, Sector 5

Categorii: Alte Evenimente

Clubul sportiv de Kyokushin Karate BUDO GYM, condus de Sensei Gruia Docan (3 dan), a devenit recent membra a uneia dintre cele mai recunoscute asociatii de profil din lume – All Japan Kyokushin Union. Astfel, Sensei Gruia Docan a devenit unul dintre cei cinci instructori acreditati de All Japan Kyokushin Union in Romania, iar clubul sportiv la conducerea caruia se afla si-a castigat pozitia in topul celor mai performante si active cluburi de kyokushin din tara.Infiintata in 2001 ca o continuare a Organizatiei Internationale de Kyokushinkai fondata in 1963 de parintele stilului kyokushinkai, Sosai Masutatsu Oyama, All Japan Kyokushin Union este condusa in prezent de Rijicho Yoshikazu Koi si numara peste 1200 de cluburi membre din intreaga lume. Organizatia are ca scop promovarea si perfectionarea stilului kyokushin la nivel international, prin intermediul a numeroase activitati desfasurate anual, precum: competitii si turnee internationale pentru sportivii practicanti, evaluari ale instructorilor, evenimente dedicate bunei colaborari cu alte asociatii de profil s.a.m.d.

Pe plan local, din 2012, BUDO GYM Club este si membru fondator al All Romanian Kyokushin Union, organizatie deschisa tuturor practicantilor de kyokushin din Romania, indiferent de asociatia sau organizatia internationala din care fac parte.

Infiintarea All Romanian Kyokushin Union si afilierea la All Japan Kyokushin Union au venit ca urmare fireasca a performantelor obtinute de clubul BUDO GYM in ultimii ani. Cel mai recent eveniment incununat cu succes pentru sportivii antrenati de Sensei Gruia Docan a fost Campionatul National de Karate Kyokushin din martie 2013, de la Sibiu, in cadrul caruia au fost castigate: 4 titluri de campion national (Razvan Rosu, Stefan Ilie, Alexandru Vasiliu si Dana Stoian), 2 titluri de vicecampion national (Damian Deheleanu si Marius Nistor) si 3 medalii de bronz (Marius Catargiu, Sebastian Ciuban si Damian Deheleanu).
-//-

Clubul sportiv Budo Gym a fost infiintat in anul 2007 in Bucuresti, de catre Sensei Gruia Docan - 6 dan jiu-jitsu, 3 dan kyokushin, primul roman care a urcat pe podium la o competitie internationala de kyokushinkai - categoria +90kg (argint la Campionatele Internationale de Kyokushinkai din 1995) si actualul presedinte al clubului. Clubul Budo Gym este recunoscut pentru performantele obtinute de-a lungul timpului la competitiile nationale si internationale, frecventa evenimentelor organizate si conditiile bune de desfasurare a antrenamentelor. Cursurile sustinute la BudoGym se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si respecta intru totul normele de siguranta impuse de Ministerul Tineretului si Sportului, precum si de organizatiile nationale sau internationale de profil.
Promo: http://www.youtube.com/watch?v=CknV3jTGVJ4

Pentru inscrieri:
BUDO GYM CLUB
Str.Samuil Vulcan, Nr.8, Sector 5, Bucuresti
http://www.budogymclub.ro (email pagina de contact)
E-mail:budo_gym_club@yahoo.com
Tel: +40 722 391 438 / +40 740 143 820
https://www.facebook.com/BudoGymClub
http://revista.budogymclub.ro/
Program: Luni si Miercuri, intre orele 19:30 – 21:30
Vineri, intre orele 18:00 – 20:00

Mai multe detalii: http://www.youtube.com/watch?v=CknV3jTGVJ4

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1167

Eveniment postat de organizator

streetwisepr

Adaugat in urma cu 2478 zile, 15 Mai. 2013

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .