poze campania daruim din suflet de craciun

Campania "Daruim din suflet de Craciun"

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 4 Decembrie 2015 - Joi 24 Decembrie 2015

Categorii: Alte Evenimente

Peste 500 de bucuresteni au donat jucarii si rechizite pentru copiii din sectorul 6, cu ocazia Craciunului.

 


In prima saptamana a campaniei "Daruim din suflet de Craciun", in jur de 500 de bucuresteni au facut donatii de jucarii pentru copii si rechizite. Campania a fost demarata de fundatia "Din Suflet, Pentru Suflet" si urmareste ajutorarea familiilor nevoiase care nu-si permit sa le cumpere copiilor cadouri de Craciun.


Craciunul este in primul rand bucuria copiilor. Prichindeii asteapta cu nerabdare noaptea de 24 spre 25 decembrie, pentru a despacheta cadourile lasate sub brad. Insa nu toti copiii se bucura de magia Craciunului. Multe familii nevoiase nu au bani de jucarii pentru copii sau de alte cadouri pe care sa le aseze sub brad. In incercarea de a evita astfel de situatii, o fundatie din Bucuresti a lansat un program pentru ajutorarea celor nevoiasi.


Bucurestenii au fost invitati sa doneze jucarii si rechizite pentru ajutorarea familiilor nevoiase din sectorul 6. Apelul a avut succes si numai in prima saptamana, aproximativ 500 de locuitori ai Capitalei au venit de acasa cu jucarii si rechizite pentru copiii nevoiasi: "Este al zecelea an consecutiv in care initiem acest demers umanitar, iar oameni cu suflet bun din Sectorul 6 si din toată Capitala ne sprijina. Ma bucur sa vad ca au raspuns apelului lansat din suflet pentru suflet si ca aproape 500 de persoane au donat deja jucarii, haine si rechizite școlare la corturile special amplasate in acest sens. Si copiii mai necajiți trebuie sa se bucure, ca toti ceilalti de varsta lor, de magia sarbatorilor de iarna", a declarat Ștefan Florescu, președintele Fundației "Din Suflet, Pentru Suflet".


Campania se va desfasura pana in Ajunul Craciunului, timp in care cei interesati pot dona haine, jucarii pentru copii sau rechizite. Toate acestea vor fi oferite mai departe familiilor care nu au posibilitati materiale. Donatiile se pot face la cele 10 centre amplasate de fundatie in cele mai tranzitate puncte din sectorul 6: Bulevardul Constructorilor - intersectie Calea Crangasi, Piata Crangasi, Bulevardul Ghencea - intersectie cu strada Vladeasa, strada Drumul Taberei - intersectie cu strada Braşov, strada Drumul Taberei vis a vis de Billa, Bulevardul Iuliu Maniu - Piata Veteranilor, Bulevardull Iuliu Maniu - Piata Gorjului, Bulavardul Iuliu Maniu - la intrarea in Parcul Pacii, Bulevardul Timisoara - intersectie cu strada Braşov. 


Aceasta campanie nu este o noutate pentru fundatia "Din Suflet, Pentru Suflet". In toamna au fost stranse rechizite pentru familiile care nu-si permit sa-si dea copiii la scoala. Peste 250 de copii din sectorul 6 au primite rechizite in urma acestei campanii.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1925
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3023 zile, 18 Dec. 2015

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .