poze campania magica a craciunului incepe la parcul comercial militari

Campania magică a Crăciunului începe la Parcul Comercial Militari

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Decembrie 2014 10:00
Bd. Timisoara nr. 26Z

Categorii: Alte Evenimente

În perioada 18 -24 decembrie, Parcul Comercial Militari (Carrefour, Galeria Comercială Militari, BricoDepot şi Norauto) își invită clienții să “Descopere Crăciunul Surprizelor” prin promoții avantajoase, loterie și evenimente pentru întreaga familie.

Ne apropiem cu paşi repezi de ajunul Crăciunului şi, ca în fiecare an, ne cuprinde pe toţi „febra” cumpărăturilor de sărbători. De aceea, magazinele şi restaurantele din Parcul Comercial Militari vă invită să “Descoperiţi Crăciunul Surprizelor” prin shopping. La cumpărături de minim 150 de lei pe maxim două bonuri fiscale, dintre care cel puţin unul realizat în cadrul magazinelor galeriei comerciale, ajutoarele Moşului vor oferi lozul magic care vă poate aduce sub brad televizoare, tablete, aparate foto şi multe alte surprize.
“Prin toate campaniile pe care le derulează, Parcul Comercial Militari doreşte să fie în permanenţă alături de clienţii săi, propunându-le cele mai atractive oferte şi produse de calitate. În perioada Crăciunului ne dorim ca mesele românilor să fie îndestulate, bradul frumos împodobit şi cât mai multe cadouri sub el. Tocmai de aceea, am demarat campania “Descoperă Crăciunul Surprizelor” pentru ca toţi clienţii care ne trec pragul să aibă şansa de a câştiga cadoul pe care şi l-au dorit”, au declarat reprezentanţii Parcului Comercial Militari.


Despre Parcul Comercial Militari

Parcul Comercial Militari este prima zonă comercială modernă din România, care a prins contur în anul 2001, odată cu deschiderea primului şi celui mai mare hipermarket din România, operat de Carrefour şi a Galeriei Comerciale Militari.
Ulterior, în incinta parcului s-au mai deschis magazinele BricoDepot - cu o gamă esenţială de peste 11.500 de articole specializate în bricolaj la cele mai mici preţuri de pe piaţă, Mobexpert - care oferă o gamă variată de mobilier şi accesorii pentru casă şi grădină şi Norauto - companie specializată în reparaţii auto de calitate şi comercializare a pieselor de schimb şi accesoriilor.
Pentru informatii suplimentare vizitaţi site-ul: www.militari-parc.ro.

Mai multe detalii: http://www.militari-parc.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 627

Eveniment postat de organizator

ana precup

Adaugat in urma cu 2115 zile, 15 Dec. 2014

Adaugat de precupana

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
comunicarea eficienta seminar curs sub licen a pcm

Comunicarea eficientă – seminar (curs) sub licență PCM®

Bucuresti, Bucuresti. 28 Sep 2020 - 30 Sep 2020
curs de pictura pentru incepatori

Curs de pictură pentru începători

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 30 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .