poze concurs de fotografie ochiul magic 2015

Concurs de fotografie Ochiul Magic 2015

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 26 Iunie 2015 - Duminică 28 Iunie 2015
Sala Palatului, Bucuresti

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 1715/4000

Surprinderea frumosului, reliefarea idealului, descoperirea surselor de inspiraţie pentru creaţie, faurirea unui prilej de încântare, toate au reprezentat o preocupare permenentă a iubitorilor de artă, a celor care ştiu şi îşi doresc să trăiască, să privească, să contemple… şi, mai ales, să se lăse pradă sentimentelor, voioșiei și armoniei. La cumpăna dintre natură și construcţie, dintre lumină și culoare, dintre vechi și nou, tradiţie și modernitate, Bucureștiul se dezvoltă pas cu pas și ceas de ceas. Aflat într-un permanent freamăt al transformărilor și, în același timp, vizibil statornicit de ancora patrimoniului istoric, Bucureștiul își croiește o cultură proprie, unică, devenind astfel o oază de culoare, un spectacol al luminilor, o capitală cu un potenţial turistic vădit și recunoscut. Cum poţi transpune în imagini o gamă întreagă de obiective frumoase, pline de eleganţă și prestigiu? Răspunsul îl găsim acceptând următoarea provocare: surprinde Bucureștiul frumos și fotografiază-l! Iar noi te premiem! Mai mult, îţi oferim prilejul de a include fotografia ta în Albumul Oficial al Bucureştiului văzut prin ochii tăi! Tehnologia vine astăzi în sprijinul imaginaţiei tale, încorporând chiar şi telefonului mobil o cameră foto, şi astfel, oferindu-ţi posibilitatea de a capta imaginile dorite și de a intra în competiţie. Instantaneele nocturne, în roua dimineţii sau în toiul amiezelor, cele care au ca subiect Bucureștiul tău, cu oamenii, cu obiectivele și cu valorile pe care le îndrăgeşti, vor fi, pentru prima dată, văzute de milioane de iubitori de frumos. Bucureștiul văzut prin ochii tăi va fi Bucureștiul văzut de ochii tuturor. Fotografia ta va deveni parte a primei ediţii a albumului care va promova imaginea capitalei dragi ţie. Scrie-i Bucureștiului o poveste prin fotografie și invită-i pe toţi să se lase cuceriţi de ceea ce vă definește, atât pe tine cât și pe el, și anume, ARTA. Iubești arta fotografiei, îţi place să păstrezi vii, prin ochiul aparatului de fotografiat, bucuriile trăite, aventurile ștrengăreşti, oamenii şi locurile care te-au fascinat? atunci te așteptăm să participi la prima ediţie a Concursul de Fotografie OCHIUL MAGIC. Înscrie-te în concurs pe pagina web www.ochiul-magic.ro, încarcă în perioada 03 – 28 iunie , trei fotografii realizate conform regulamentului concursului și numără-te printre câștigători.

Completarea formularelor de înscriere on-line sau prin operatorul AMPT la Sala Palatului până la data de 28 iunie 2015, orele 13:00.

26 iunie - 28 iunie2015 - Ridicarea legitimațiilor de concurs (badge-urilor) obligatorii pentru validarea calității de participant.
28 iunie 2015, orele 13:00 - Deschiderea oficială prin Maratonul Fotografic. Organizatorul va oferi participanților o excursie dedicată fiecărei zone colorate, cu câte un autobuz distinct. Acest Maraton se va desfășura în prezența fotografilor profesioniști, prilej cu care participanții sunt invitați să realizeze fotografia de maraton.
01 iulie – 08 iulie 2015 - Jurizarea în cadrul comisiei de evaluare.
11 iulie 2015 orele 18:00 – 22:00 - Festivitatea de premiere ce se va desfășura prin prezentarea fotografiilor câștigătoare și Gala Premiilor.

Mai multe detalii: http://www.ochiul-magic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1706

Eveniment postat de organizator

ochiul magic 2015

Adaugat in urma cu 3234 zile, 13 Iun. 2015

Adaugat de OCHIUL MAGIC

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .