poze concursul national de mecatronica la grand cosmos

Concursul National de Mecatronica la Grand Cosmos

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 27 Aprilie 2014 13:00

Categorii: Alte Evenimente

Vor intra in competitie robotii mobili dezvoltati de studentii Facultatii de Inginerie Mecanica si Mecatronica

Bucuresti, 24 aprilie 2014 – Grand Cosmos, spatiul expozitional din Baneasa Shopping City, gazduieste duminica, 27 aprilie, de la ora 13:00, etapa locala a Concursului National de Mecatronica. Organizat de Facultatea de Inginerie Mecanica si Mecatronica din cadrul Universitatii “Politehnica” din Bucuresti, concursul are ca scop premierea celor mai bune echipe studentesti de proiectanti si programatori de roboti mobili. Evenimentul incheie oficial expozitia interactiva The Robot Zoo care, de-a lungul a doua luni, a dezvaluit vizitatorilor mecanismul functionarii animalelor prin reprezentarea biomecanicii unor exemplare robotizate de mari dimensiuni.
Concursul de Mecatronica consta intr-o intrecere intre roboti mobili. Echipele de studenti trebuie sa proiecteze un robot mobil care sa parcurga doua probe: un traseu de viteza si un traseu cu obstacole. Pentru realizarea acestor roboti, studentii trebuie sa implementeze cele mai adecvate strategii de control, cu scopul ca acestia sa parcurga optim obstacolele de pe trasee. Comisia de concurs va fi organizata din profesori ai Facultatii.
Etapa finala a Concursului National de Mecatronica, cea nationala, se va desfasura la Universitatea “Politehnica” din Bucuresti, in zilele de 15-16 mai 2014. La competitie vor participa Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea Dunarea de Jos din Galati, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, Universitatea “Politehnica” din Timisoara, Universitatea din Craiova si bineinteles, Universitatea “Politehnica” din Bucuresti.
Grand Cosmos este situat in aripa de nord a Baneasa Shopping City, in cadrul Galeriei Carrefour, fiind parte integrata a Grand Entertainment, divizia de leisure si divertisment a Baneasa Developments ce include si Grand Cinema & More si Grand Combo. Mai multe detalii se gasesc pe www.grandentertainment.ro

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3203 zile, 24 Apr. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad lt

Curs profesional Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .