poze cp beauty tunel la plaza romania

CP Beauty Tunel la Plaza Romania

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Martie 2015 15:00 - Duminică 29 Martie 2015
Plaza Romania, Bd. Timisoara nr. 26Z

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/5000

La Plaza Romania, intri in sezonul primavara-vara printr-un Beauty Tunnel

Pe 28 si 29 martie, Plaza Romania a invitat un hairstylist, un make-up artist, un fashion blogger, un beauty editor si un antrenor de Pilates pentru a le arata clientelor sale cum sa fie frumoase in orice situatie.

Sambata, incepand cu ora 15.00, ia startul evenimentul Beauty Tunnel. Pentru inceput, cunoscutul hairstylist Sorin Papacioc le va prezenta clientelor Plaza Romania ultimele tendinte in materie de coafuri si le va aranja parul gratuit timp de patru ore. De la aceeasi ora, Corina Brailescu, make-up artist profesionist, il va secunda, completand look-ul clientelor cu un machiaj in ton cu ultimele trenduri din sezonul primavara – vara 2015. Sesiunile de hairstyling si de coafat sunt gratuite. Intre orele 15.00 - 18.00,fashion blogger-ul Denisa Luntraru si Alina Gavrila, beauty editor la Ele.ro,le vor furniza amatoarelor de shopping din Plaza Romania tips and tricks despre cum sa fie frumoase in orice situatie.

Tot sambata, de la 16.30, Plaza Romania, alaturi de Fundatia Calea Victoriei, pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor doua conferinte succesive, prima fiind intitulata "Parfumuri celebre – traditie si modernitate. Cum imi aleg un parfum?". Urmatoarea conferinta – care incepe la 16.30 - are tema "Cum sa ne alegem tinuta perfecta?" si le prezinta clientelor Plaza Romania ABC-ul vestimentar feminin. De la ora 18.00, e randul luiCori Gramescu, reputat antrenor de pilates si creator de programe de Group fitness si nutritionist, sa dezvaluie secretele unui corp de invidiat.

Duminica, pe29 martie, hairstylistul Sorin Papacioc si make-up artistul profesionistCorina Brailescu vor consilia, coafa si machia clientele Plaza Romania timp de patru ore. Si aceste sesiuni sunt gratuite, la fel ca si consilierea oferita de Denisa Luntraru, fashion blogger, si de beauty editorul de la Ele.ro, Alina Gavrila intre 15.00 si 18.00. Tot de la ora 15.00, reincep conferintele. Cele de duminica se vor concentra asupra tendintelor de fashion din sezonul primavara - vara 2015 si asupra machiajului de zi si de seara (tips& tricks). Programul de infrumusetare al clientelor Plaza Romania se va incheia cu o ora de consiliere oferita de antrenorul si nutritionistul Cori Gramescu.

Mai multe detalii: http://plazaromania.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 447

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 1962 zile, 27 Mar. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
asr aikido curs de aikido pentru adulti

ASR Aikido - Curs de aikido pentru adulti

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
am abilitati arte martiale abilitati

AM.abilităţi („Arte Marţiale – Abilităţi”)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
asr jujutsu adul i 14

ASR Jujutsu, Adulți (+14)

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 2 Septembrie 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .