poze de valentine s day indragostitii castiga ca in dragoste impreuna

De Valentine's Day îndrăgostiţii câştigă ca în dragoste. Împreună

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Februarie 2014 16:30 - Vineri 14 Februarie 2014
Sun Plaza, CALEA VACARESTI NR. 391, Bucureşti

Categorii: Alte Evenimente

Anul acesta, de Valentine’s Day, Sun Plaza Shopping Center este destinaţia perfectă pentru cei ce vor să-şi sărbătorească iubirea într-un mod inedit. Centrul comercial a pregătit pentru toţi îndrăgostiţii o competiţie originală prin care aceştia să-şi demonstreze dragostea, cursuri de dans care să-i apropie şi mai tare pe cei atinşi de săgeata lui Cupidon şi un cadru special în care să-şi declare şi să-şi imortalizeze iubirea.

De Ziua Îndrăgostiţilor, numai la Sun Plaza, perechile vor avea ocazia să-şi mărturisească iubirea asemenea lui Romeo şi a Julietei, la „Balconul Îndrăgostiţilor”. Şi pentru că iubirea trebuie demonstrată şi inima unei domniţe câştigată, reprezentanţii sexului tare se vor întrece în a-şi declara dragostea escaladând în timp record zidul balconului pentru a-şi întâlni iubitele. Sun Plaza va recompensa perechile câştigătoare cu bilete la film, vouchere la cafenelele centrului comercial şi cine romantice în doi.

Oare dragostea nu este mai dulce în pas de dans? La Sun Plaza, cu siguranţă răspunsul este da. Astfel, toţi cei dornici să petreacă un moment special alături de jumătatea lor, se pot înscrie gratuit la cursurile de tango, vals şi cha-cha ce vor avea loc pe 14 februarie 2014, în intervalul orar 16:30-20:30, în zona restaurantelor, la etajul 1.

Şi cum în dragoste orice zi petrecută împreună trebuie preţuită, îndrăgostiţii se pot fotografia în leagănul special amenajat. Fotografiile vor fi oferite pe loc, astfel încât amintirea să rămână vie în inima celor ce se iubesc.

De Valentine’s Day, Sun Plaza este destinaţia preferată a dragostei! Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Mai multe detalii: http://www.sun-plaza.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1889
ioana marin

Adaugat in urma cu 3717 zile, 13 Feb. 2014

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 117

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .