poze de ziua interna ionala a poeziei julius meinl te invita sa redes

De Ziua Internațională a Poeziei, Julius Meinl te invită să redes

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 21 Martie 2020 12:00 - Sâmbătă 21 Martie 2020
Facebook Julius Meinl Romania

Categorii: Alte Evenimente

Pe 21 martie, de Ziua Internațională a Poeziei, Julius Meinl te invită să redescoperi puterea cuvintelor. Iubitorii de cafea sunt încurajați să găsească un moment de inspirație poetică și măcar pentru o zi să uite de emoji-uri și gif-uri și să se reîntoarcă la cuvinte.

O campanie care nu doar că te îndeamnă să-ți găsești poetul interior, ci și să reflectezi asupra modului în care simbolurile au început să ia locul cuvintelor, iar mesajele transmise au devenit din ce în ce mai golite de sens, mai ales în comunicarea online. Pentru o clipă, lasă emoji-urile deoparte și exprimă-ți sentimentele printr-un mesaj sau chiar printr-o poezie.

„Trăim din ce în ce mai mult într-o lume digitalizată și comunicăm preponderent în mediul online. Odată cu asta, emoji-urile și gif-urile au devenit automat parte din mesajul nostru. Julius Meinl te invită să redescoperi puterea cuvintelor printr-o campanie în care fețele galbene pălesc în fața inspirației. Cu această ocazie, poate vom retrăi povești ascunse timid în spatele a ceea ce părea naiv o simplă înșiruire de litere”, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl.

La nivel global, 14% din populație este analfabetă, dar ca parte a misiunii de a face lumea un loc mai bun, Julius Meinl alături de Worldreader, și-au îndreptat atenția către această comunitate și asigură materiale didactice digitale copiilor defavorizați din Etiopia, Kenya și India. Julius Meinl crede în puterea poeziei de a schimba lumea, iar donațiile primite vor finanța diferite proiecte în aceste țări pentru ca oamenii să aibă șansa să învețe și să descopere cât de importante sunt cuvintele.

Pe data de 21 martie, Julius Meinl România te îndeamnă să-ți savurezi cafeaua acasă și te invită la un concurs de poezie pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/JuliusMeinlRomania/. Fii din nou poet pentru o zi și câștigă premii savuroase!Despre Julius Meinl

Julius Meinl este o afacere de familie, austriacă, de succes internațional și este ambasadorul îndrăgitei Culturi a Cafenelei Vieneze de mai bine de 150 de ani. Succesul global al Julius Meinl se bazează pe valorile tradiționale: cinci generații de experiență în cafea, produse premium și servicii excelente oferite clienților. Julius Meinl inspiră și astăzi oameni din întreaga lume, la fel cum făcea cu poeții de altădată în cafenelele vieneze. Restaurante și clienți din sectorul HoReCa din 70 de țări se bazează pe cafeaua și ceaiul Julius Meinl. Compania se clasează deja în top 3 mărci de cafea premium în peste 40 de țări, fiind lider de piață în hoteluri, restaurante și cafenele din Austria, CEE, țările din bazinul Mării Adriatice și Rusia.

Julius Meinl în cifre

• 950 de angajați la nivel mondial;
• Înființată în 1862
• Prezență pe piață în peste 70 de țări la nivel mondial, dintre care se află în top 3 mărci de cafea premium în peste 40 dintre acestea;
• Lider de piață în Austria, Rusia, țările adriatice, CEE, Romania și Dubai
• Aproximativ 50.000 de clienți la nivel mondial;
• Locații de producție în Viena (Austria) și Vicenza (Italia);
• Cifra de afaceri anuală în 2018: 178,14 milioane de euro


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 675

Eveniment postat de organizator

denisa

Adaugat in urma cu 1056 zile, 20 Mar. 2020

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
curs v ray chaos corona si arnold randare in 3d studio max

Curs V-Ray, Chaos Corona si Arnold, randare in 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
curs corel draw intensiv

Curs Corel Draw intensiv

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .