poze declaratii de stil cu raluca dobrovolschi

Declaratii de Stil cu Raluca Dobrovolschi

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Februarie 2015 11:00 - Sâmbătă 7 Februarie 2015
Band of Creators - Strada Benjamin Franklin nr. 14

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/14

În urma numeroaselor solicitări de întâlniri cu caracter practic ce au venit de la cursanți, stilistul Raluca Dobrovolschi a gândit un concept care are ca scop transpunerea anatomiei, personalității, preferințelor, stilului dumneavoastră de viață, în alegeri vestimentare pe care să le resimțiți ca fiind autentice și reprezentative. Oganizate sub forma unor workshopuri interactive, sesiunile ”Declarații de Stil” vor avea o tematică diversă: codurile vestimentare, modul în care luăm decizii și facem cumpărături, accesoriile, cromatica în garderobă, stilul personal, etc. Raluca a ales ca partener Band of Creators, showroom-ul care reunește colecțiile celor mai buni tineri designeri ai momentului: Ioana Ciolacu, Alina Morar, Traskin, Florentina Giol, Maria Queen Maria, Aer Wear, 109, Edita Lupea, Ingrid Teodosiu și mulți alții. Ne vom inspira și vom exersa cu ediții limitate, piese unice, accesorii remarcabile, pentru descoperirea și dezvoltarea unui stil personal memorabil. Primul workshop din această serie are ca temă descoperirea și dezvoltarea stilului personal.

Cine e Raluca Dobrovolschi

Raluca Dobrovolschi, consultant de imagine, a absolvit Swiss Image Institute, este membră a Association of Image Consultants International și specialist în etichetă socială și de afaceri. Insă poate mai importantă decât trecerea în revistă a recomandărilor profesionale, este activitatea ei practică. În ultimii trei ani a lucrat cu persoane individuale pentru care a conceput strategii stilistice potrivite anatomiei, obiectivelor, stilului de viata, preferințelor si personalitătii lor. Sunt atât servicii teoretice: materiale personalizate conținând descrieri ale pieselor vestimentare potrivite, exerciții de dezvoltare a stilului, cât și practice: sesiuni de evaluare a garderobelor sau sesiuni de cumpărături. Nu în ultimul rând promoveaza educația vestimentară la nivelul publicului larg, deopotrivă feminin și masculin, prin intermediul seminariilor pe care le susține periodic și în articolele de pe ralucadobrovolschi.ro. De asemenea, o puteți găsi pe Adevărul, Catchy și puteți afla mai multe despre ea în diverse materiale online sau TV: Business24, Garbo, Business Woman, Digi 24, TVR1, Observator Special - Antena1.



Seria de workshop-uri: Declarații de stil

Workshop nr 1: Descoperă și dezvoltă-ți stilul personal

Data, ora: Sâmbătă, 7 februarie, 11:00 am – 1:00 pm

Preț: 80 RON/pers

Nr participanți: 14

Locație: Band of Creators, str Benjamin Franklin, nr 14, în dreapta Ateneului Roman, click aici pentru harta

Pentru detalii și înscrieri vă rugăm să ne contactați la band@bandofcreators.com sau la telefon 0754 041 735.

Locurile se ocupă in ordinea achitării sumei aferente cursului. Pentru începerea cursului este necesar sa existe un numar minim de 10 participanți înscriși.

Mai multe detalii: http://www.bandofcreators.com/pd/cursuri

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 824

Eveniment postat de organizator

allie alle

Adaugat in urma cu 3376 zile, 21 Ian. 2015

Adaugat de Allie10965

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .