poze distractie de ziua copilului la parcul comercial militari

Distracţie de Ziua Copilului la Parcul Comercial Militari

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 31 Mai 2014 - Duminică 1 Iunie 2014

Categorii: Alte Evenimente

Cine își dorește să petreacă în aer liber Ziua Copilului, dar și în inima ofertelor alese, poate opta pentru Parcul Comercial Militari, unde retailerii Carrefour, Bricostore, Norauto, cât și magazinele Galeriei Comerciale Militari au pregătit un program special pentru copii și întreaga familie.

Pe 31 mai și 1 iunie, în parcarea Parcului Comercial Militari va fi amenajat un spațiu special pentru sărbătorirea Zilei Copilului. Pe durata celor 2 zile, cei mici vor participa la competiții și ateliere interactive prezentate de Mikey Mouse și Minnie, în timp ce adulții vor putea câștiga premii pentru cei mici în cadrul unor concursuri speciale.

Astfel, 200 de vouchere cadou sunt pregătite pentru a răsplăti copiii pentru participarea lor la ateliere, iar în cadrul concursurilor organizate, aceștia, împreună cu parinții, vor putea câștiga unul dintre cele 20 de DVD-uri cu animațiile preferate, una dintre cele 25 de invitații pentru 2 persoane la Divertiland sau chiar un iepuraș viu oferit de Animax!

Modelaj de baloane, facepainting, desene pe asfalt, Limbo, Hoola-Hoop sau maratonul de șotron sunt doar câteva dintre activitățile pregătite pentru copii cu ocazia zilei de 1 Iunie. Programul va fi animat de momente artistice susținute de coruri de copii și spectacole de magie cu porumbei și nenumărate trucuri amuzante, iar pe tot parcursul celor două zile, cei mici se vor putea juca în topoganul gonflabil și vor primi, gratuit, vată de zahăr sau floricele.

Cei trei renumiți retaileri, alături de Galeria Comercială Militari, au pregătit și activități pentru părinți: mămicile se vor putea întrece într-o cursă cu biciclete, în timp ce tăticii vor concura pentru titlul de “Tati cel voinic” în cadrul concursului de skandenberg. Și pentru ca și cei mari să se bucure de Ziua Copilului, pentru orice bon de cumpărături, aceștia primesc vată de zahăr sau o punguță cu floricele.

Primul parc comercial înființat în București așteaptă copiii împreună cu părinții pe 31 mai și 1 iunie pe A1, km. 11, Chiajna, începând cu ora 10.00.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1871
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3593 zile, 28 Mai. 2014

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .