poze  dubai croaziera pe mediterana si vacante in romania

Dubai, croaziera pe Mediterana si vacante in Romania

Bucuresti , Bucuresti. Luni 7 Septembrie 2015 18:00 - Marţi 8 Septembrie 2015
Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 23, sector 5

Categorii: Alte Evenimente

Desi top 5 al destinatiilor preferate de seniori nu s-a schimbat, Sicilia ramanand pe locul intai, urmata de Costa del Sol, Napoli-Sorrento, Coasta de Azur si Portugalia, au din ce in ce mai mult succes destinatiile exotice, inregistrandu-se cresteri de 200%. Totodata, numarul celor care au ales o vacanta Senior Voyage in Romania s-a dublat in 2015.

“Sejururile Senior Voyage in destinații mai scumpe, de pilda, Dubai, croaziere pe Marea Mediterana sau Croaziera Emiratele Arabe Unite-Dubai, au inceput sa se organizeze din 2013. Cresterea in ceea ce priveste aceste destinatii este de peste 200% de la un sezon la altul.

Programele pentru Romania au fost introduse in portofoliul de produse Senior Voyage incepand din 2013. La inceput, au fost organizate doua (Maramures si Moldova), iar, treptat, s-au adaugat noi destinații cu mare potențial turistic: Dobrogea, Delta Dunarii, Transilvania. In plus, la urmatorul sezon se va adauga si un program pentru Oltenia si Banat-Clisura Dunarii. Interesul pentru aceste programe a crescut in 2014 semnificativ (cu 200%), iar, pentru 2015, doar cu programele organizate in primavara (vor mai fi grupuri si in toamna) s-a dublat numarul de pasageri realizat anul trecut”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Din datele celui mai mare touroperator de chartere din Romania rezulta ca seniorii opteaza pentru vacante in luna octombrie sau in luna mai. Primele plecari din octombrie se ocupa foarte repede, in doua - trei zile de la lansarea programului. Ba chiar, mulți dintre clienții care nu sunt la prima plecare cu Senior Voyage se inscriu pe liste inainte de lansarea programelor, tocmai pentru a prinde un loc pe o data de calatorie de la inceput.

Totodata, seniorii sunt foarte constiinciosi in ceea ce priveste plata excursiei, alegand adeseori sa achite integral in momentul rezervarii. Mulți isi aleg chiar si excursiile opționale din agenție, nemaiavand rabdare pana la destinație. Vor sa stie exact ce vor face acolo, ca sa se documenteze inainte.

Majoritatea celor care opteaza pentru Senior Voyage aleg in general trei - patru excursii opționale, din care una mai lunga de o zi intreaga si altele mai scurte, la obiective turistice sau in orase situate in apropierea locului de cazare.

In rest, deoarece majoritatea hotelurilor (toate fiind de patru stele, cu demipensiune) din aceste programe sunt situate in stațiuni turistice, aleg sa se plimbe prin imprejurimi. Toate excursiile opționale sunt de natura culturala in cazul programelor Senior Voyage.

Noutatile acestui sezon in materie de Senior Voyage sunt programele pentruȚara Bascilor (de la 395 euro), Egipt (de la 295 euro) si Veneția (de la 295 euro). Tarifele pachetelor oscileaza intre 295 si 395 euro/persoana la majoritatea programelor si toate includ bilet de avion, cazare timp de sapte nopți, transfer aeroport-hotel-aeroport, demipensiune si ghid insoțitor vorbitor de limba romana.

In ultimii cinci ani, peste 45.000 de seniori au calatorit prin Christian Tour in destinații din Spania, Italia, Cipru, Franța, Elveția, Grecia, Dubai, Israel si Portugalia.

Mai multe detalii: https://www.christiantour.ro/contact/bucuresti

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 832
Cuvinte cheie: Bucuresti
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 3148 zile, 07 Sep. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .