poze e boda prezinta varful de gama al noii generatii de smartphone ur

E-Boda prezinta varful de gama al noii generatii de smartphone-ur

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 5 Decembrie 2014 11:00 - Vineri 5 Decembrie 2014
Silk Sky Bar - str. Ion Nistor nr 4. etajul 9

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 20/25

Cu un design nou unibody si caracteristici de top, E-Boda inglobeaza frumusetea si performanta in doua dintre cele mai performante smartphone-uri din portofoliu

E-Boda prezinta Storm V500s, varful de gama al noii generatii de smartphone-uri. Noul dispozitiv se remarca printr-un design unibody, cu linii simple si elegante care incadreaza un ecran IPS de 5 inci. O noutate adusa smartphone-ului este procesorul Octa Core cu o frecventa de 1,4 GHz incorporat, camera foto principala de 14 MP, frontala de 5 MP si spatiul de stocare de 16 GB. Totodata, E-Boda lanseaza si varianta Storm V500, un smartphone ce face parte din aceeasi serie de design. Device-ul are un procesor Quad Core de 1,3 GHz, un spatiu de stocare de 8GB si o camera principala de 8 MP cu functie auto focus. Storm V500S si Storm V500 sunt disponibile pe www.e-boda.ro si in magazinele partenere in varianta navy blue, respectiv neagra la pretul recomandat de 849, respectiv 649 lei.
”Cand frumusetea si rafinamentul intalnesc tehnologia rezultatul este un smartphone performant. Storm V500s este un device puternic si rezistent, cu o eleganta care ii garanteaza un loc in ierarhia gadget-urilor de top. Noul model marcheaza varful nostru de gama in materie de smartphone-uri si ridica standardul dispozitivelor pe care le dezvoltam pentru clientii nostri. Telefonul are forta de a transforma simpla utilizare intr-o experienta multi-tasking acoperind cu succes toate palierele pe care clientii nostri le solicita de la un smartphone: eleganta, performanta si putere,” a declarat Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.
Storm V500s integreaza un ecran cu tehnologie de iluminare LED si IPS ceea ce permite o vizibilitate mai buna la lumina naturala si unghiuri largi de vizualizare. Astfel, fotografiile si clipurile video vor fi redate mai clar, cu contraste puternice datorita rezolutiei de 1280x720 pixeli a ecranului. Utilizatorii nu vor rata niciun moment de neuitat datorita camerei principale de 14 MP, cea mai performanta din portofoliul de smartphone-uri E-Boda. Iar pentru amatorii de selfie-uri telefonul vine cu o camera frontala de 5 MP. Datorita procesorului Cortex A7 Octa Core cu o frecventa de 1,4 GHz si o memorie RAM de 1GB, aplicatiile, jocurile 3D si filmele preferate se incarca si ruleze rapid, evitand efectul de lag. Spatiul de stocare al dispozitivului de 16 GB permite atat stocarea documentelor de business, cat si a filmelor, fotografiilor, cartilor, jocurilor si aplicatiilor preferate. Mai mult, utilizatorii pot accesa filmele, emisiunile si posturile TV preferate prin intermediul aplicatiilor Seenow si Antena Play preinstalate. Astfel, Storm V500s devine accesoriul multimedia al utilizatorilor.
Aspectul noului model de smartphone se evidentiaza prin liniile simple si culoarea clasica blue navy a carcasei de doar 6,6 mm grosime. Dispozitivul este creat din materiale de calitate superioara care ofera o rezistenta sporita in caz de mici accidente. Carcasa compacta a telefonului inglobaza un ecran tactil in 5 puncte, dar in acelasi timp usor de manevrat cu o singura mana. Astfel, smartphone-ul este suficient de mare pentru o navigare comoda pe Internet, redactarea mailurilor sau accesarea jocurilor si aplicatiilor.
Storm V500 este smartphone-ul potrivit pentru utilizatorii orientati catre design, ce isi doresc un dispozitiv care sa impresioneze prin aspect, dar care in acelasi timp le ofera toate functionalitatile unui smartphone performant. Astfel, creat pentru aceasta categorie de utilizatori, smartphone-ul integreaza un procesor Quad Core Cortex A7 la 1,3 GHz, memorie RAM de 1GB, ecran IPS de 5 inci si ruleaza sistemul de operare Android 4.4. Astfel, Storm V500 se transforma intr-un accesoriu de stil performant.
Storm V500s si Storm V500 smartphone-ul poate fi personalizat cu orice accesoriu din gama COMPANION si poate fi conectat wireless la alte dispozitive fixe prin intermediul dispozitivului Full Stream.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 591

Eveniment postat de organizator

people

Adaugat in urma cu 3429 zile, 05 Dec. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .