poze evenimentul caritabil inimi care zidesc

Evenimentul caritabil "Inimi care Zidesc"

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Octombrie 2013 16:00
Galeria Irecson, Calea Victoriei, nr. 2

Categorii: Alte Evenimente

Scopul organizarii acestui eveniment este acela de a ajuta la continuarea construirii unei bisericute din nordul Moldovei, inceputa de aproximativ doua decenii ( Biserica Izvorul Tamaduirii, din orasul Dorohoi, Judetul Botosani, cartier Trestiana).

Cei care vor da curs invitatiei noastre, se pot bucura, in cadrul programului pe care il oferim, de prezenta doamnei Geta HEIMERL, psiholog si scriitor, care va sustine un workshop despre "Cuvantul care zideste", introducandu-ne, in acelasi timp, in lumea Povestilor cu Ingeri scrise chiar de ea, de prezenta domnului Gheorghe IOVU denumit si "doctor de suflete" prin muzica terapeutica, de inspiratie divina, pe care o creeaza si interpreteaza.
In cadrul acestui eveniment, domnul Gheorghe Iovu va lansa, in premiera, C.D.-ul Fiii Luminii si ne va incanta auzul, in mod special, cu melodia Intoarcerea Dacilor, o melodie care a atins sufletele tuturor celor care au ascultat-o, din tara si din afara tarii.
Muzica lui Gheorghe Iovu este cunoscuta si apreciata atat in tara cat si peste hotare unde a tinut numeroase concerte. Asociatia Young GoldFish ne va prezenta abilitatile copiilor cu dizabilitati, care vor sprijini evenimentul nostru: Miruna Cardos, Presedinte al Asociatiei Young GoldFish, ne va spune, in cateva cuvinte, povestea ei de viata, povestea fericita a unei fete care a reusit sa transforme, o usoara deficienta, intr-o calitate, Petra Pintelei, studenta la Relatii Internationale, cunoscatoare a sase limbi straine, va sustine un moment vocal, Raluca Vlaicu, eleva in clasa a IV-a, la Scoala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti, va sustine un moment muzical la orga, Andrei Moraru, elev in clasa aVIII-a, la aceeasi Scoala pentru Deficienti de Vedere, va sustine un moment vocal.


Din cauza pericolului degradării zidurilor bisericii, începută cu două decenii în urmă, și din dorința de a vedea finalizată construirea acestui sfânt locaș, preotul paroh și enoriașii parohiei Trestiana fac apel către toți cei care doresc să-i ajute, să contribuie:

fie material (utilaje, materiale de construcție etc.),
fie financiar (în contul: RON 2511.010308.5.37 deschis la CEC Bank sucursala Dorohoi, cod IBAN: RO 57 CECEBT 0236 RON 0049534), donatorii urmând să fie pomeniți ca și ctitori ai acestui sfânt locaș.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1354
Cuvinte cheie: Bucuresti
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3829 zile, 04 Oct. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1380

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Cum a fost?
    olimpia
    pia792001   21 Oct. 2013, 8:42:16

    e reconfortant ca exista oameni de bine carora le pasa si mai mult care se si implica. il astepatam cu mare interes pe maistrul Gh. Iovu la Filarmonica "Dinu Lipatti" din Satu Mare pe data de 5 noiembrie.


    .