poze  fashion show atipic sun plaza 17 octombrie ora 18 00

Fashion Show Atipic Sun Plaza - 17 octombrie ora 18:00

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 17 Octombrie 2015 18:00 - Sâmbătă 17 Octombrie 2015
Sun Plaza, CALEA VACARESTI NR. 391, Bucureşti

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/1000

Cel mai spectaculos Fashion Show Atipic, în Sun Plaza, pe 17 octombrie!

Transmis prin livestreaming pe sun-plaza.rocks! Sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 18:00, Sun Plaza Shopping Center te invită să participi la cel mai spectaculos show din lumea modei bucureștene. Un show în care adrenalina şi cele mai noi tendinţe toamnă-iarnă se întâlnesc pe pista distracţiei într-o destinaţie de senzaţie!

Brand-uri cu tradiție în România, dar și în întreaga lume, precum Ataellier, Benvenuti, BSB, C&A, Colin’s, Columbia Sports Wear, Deichmann, Desigual, Decimas, Hervis, saloanele Geta Voinea, Meli Melo, Mizar, Neofashion, Office Shoes, Optiblue, Parfois, Sephora, Poema, V Generation by Vans și Yves Rocher, vor fi reunite de Sun Plaza intr-o prezentare de moda inedita, in care noile colectii de toamna-iarna vor defila intr-un show de exceptie cu skateri, rolleri şi bikeri O cafea la Second Cup va asezona pleiada brand-urilor cu aromă de octombrie.

Pentru prima data in Romania, fashion show-ul va fi transmis live pe www.sun-plaza.rocks si pe www.eva.ro. Fashion editorul eva.ro promite o combinaţie unică în care ultimele tendinţe în moda de toamnă-iarnă întâlnesc adrenalina urbană sub bagheta Sun Plaza. Dacă vrei să încerci un machiaj în trend, specialiştii Yves Rocher te aşteaptă pe toată durata evenimentului la stand-ul special amenajat de unde poţi pleca cu un machiaj în ton cu nota noilor colecţii.

Fetele de la trupa Amadeus vor susţine un concert de senzaţie iar alături de manechinele inedite vor defila vedetele Geanina Ilieş, Anca Serea şi Dana Săvuică. Gazda evenimentului va fi Diana Munteanu. Nu rata o experienţă de senzaţie! Alătură-te şi tu unui eveniment în care surprizele se vor ţine lanţ!

Evenimentul organizat de catre Sun Plaza Shopping Center marchează lansarea colecţiilor toamnă – iarnă 2015 şi face parte dintr-o serie de activităţi special destinate celor pasionaţi de modă, shopping de senzaţie şi distracţie, un eveniment creat de Sun Plaza pentru cei care știu că stilul personal este liber în diversitatea urbană.

Mai multe detalii: http://www.sun-plaza.rocks/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 717
ioana marin

Adaugat in urma cu 2981 zile, 12 Oct. 2015

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 114

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Ian 2024 - 19 Ian 2024
curs online live dezvoltare personala parcurgere drumului

CURS ONLINE LIVE DEZVOLTARE PERSONALA ”PARCURGERE DRUMULUI ...

Bucuresti, Bucuresti. 11 Dec 2023 - 18 Dec 2023
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Ian 2024 - 12 Ian 2024
curs editare video capcut

Curs editare video CapCut

Bucuresti, Bucuresti. 7 Dec 2023 - 21 Dec 2023
  • Ai ceva de zis?

    .